Hakem böyle istedi

Yılport Samsunspor kritik İstanbul deplasmanında ligin orta sıra ekiplerinden Başakşehir’e konuk oldu… Kırmızı beyazlılarda sakatlıkları devam eden Emre Kılınç, Bennasser, Tait ve Bedirhan zorlu deplasmanda forma giyemeyen isimler oldular..

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf son haftaların en çıkıştaki takımı Samsunspor oldu.. Kırmızı şimşekler özellikle Ntcham ve Marius ile maçın ilk 15 dakikalık bölümünde net gol pozisyonlarına girdi…
Maçın başında girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Kırmızı Şimşekler 34. dakikada VAR'ın uyarmasıyla beraber maçın hakemi Buğra Taşkınsoy’un Marius'a gösterdiği ağır kırmızı kart sonrası herkes büyük bir şok yaşadı..

Kırmızı kart karanının ben dahil herkes çok ağır olduğunu düşünse de maçın hakemi üç büyük diye tabir edilen takımların oyuncularına göstermeyeceği kartları Samsunspor gibi Anadolu takımı futbolcularına rahat bir şekilde göstereceğini bir kez daha gözler önüne serdi..

Sahada bir kişi eksik kalan Samsunspor ilk devrenin kalan bölümünde rakibini kendi sahasında kabul etti verdiği mücadele ile Başakşehir’in gol bulmasına izin vermedi .. Maçın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı..

Karşılaşmanın ikinci yarısında sahada bir kişi eksik kalmanın da dezavantajını hisseden Kırmızı Şimşekler rakip kalede beklenen pozisyonları bir türlü bulamadı.. İlk yarıda kaçırdığı net üç gol pozisyonunu ikinci yarıda mumla arayan Kırmızı Şimşekler son dakikalarda beraberlik sayısı için rakip kalede ataklar geliştirse de beklenen bir istenen gol gelmedi ..

Büyük umutlarla gittiğimiz İstanbul deplasmanında hiç de ummadığımız bir şekilde mağlup ayrılmak en çokta 90 dakika boyunca bıkmadan usanmadan takımlarına destek olan yüce Samsunspor taraftarını derinden üzdü… Hakem faktörünün etkili olduğu bu tarz maçlarda deplasmanda oynuyorsanız bu tarz mağlubiyetler kaçınılmaz oluyor..

Kırmızı Şimşeklerde Alman teknik direktörün hafta içerisinde yapacağı toplantılarla Başakşehir mağlubiyetini futbolculara unutturması ve takımı Ankaragücü maçına en iyi şekilde hazırlaması gerekiyor.. Aksi taktirde puan sıralamasında Samsunspor’un altında yer alan takımlarla aramızdaki puan farkı erimeye devam ediyor..

Haydi Samsunspor yeniden toparlamak için Ankaragücü maçını kayıpsız geçerek yolumuza emin adımlarla devam etmeliyiz..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR