Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

ON BİRİNCİ ADAM… TARAFTAR !!!

 Muhteşem bir taraftar, muhteşem bir on ikinci adam. 


Bir tarafta, takımı ısrarla haftalardır bir kişi eksik oynatan Osman hoca, diğer  tarafta, takımının bu eksikliğini gidermeye çalışan on ikinci adam..


Göksu gibi ağır, güçsüz bir topçu ile maça başlamak ve doksan dakikayı tüm hatalarına rağmen bu topçuyla bitirmek hangi aklın ürünü anlamış değilim. Resmen bir kişi eksikle her maça başlıyoruz haftalardır.  


On kişi oynamamıza rağmen, sahada boş alan bırakmayan, ayağa top oynayan, zaman zaman, 4ncü bölgede  pres yaparak rakibi hataya zorlayan, orta alanda daha kavgacı ve döğüşken bir takım izledik bu hafta.


Osman hocam,  on bir tercihi hariç, Balıkesir maçına çok iyi çalışmış, çok iyi analiz etmiş. Savunmalarının ve kalecilerinin yapılan pres ve baskılarda hata yaptığını ve rakibin oyun düzeninin yan toplar olduğunu analiz etmiş ve kenar topçularımızla  önlem almaya çalışmış ki bunu da doksan dakika boyunca başarıyla devam ettirdi. Rakibin maç boyunca sadece üst direkten dönen  bir atağı vardı.


Sol tarafta oynattığı Kone ve orta alandaki Mustafa, Hasan ikilisinin hırsları ve  sert mücadeleleri, benim ileriki haftalara daha umutlu bakmama neden oluyor.  Hele hele son 70 ve 85  dakikaları arası rakibin baskısını çok iyi karşılayan Ercan ve Abdulkerim,  stoperlerin  nasıl oynayacağının dersini verdi. Ben alt yapı hocası olsam bu iki stoperin  Balıkesir maçındaki oyunlarını ders olarak anlatırdım .. 
  

Hocanın ısrarla on kişi oynattığı bu takıma, on ikinci değil,  adeta on birinci futbolcu olan büyük Samsun spor taraftarına helal olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR