SAMSUNSPOR KÜLLERİNDEN DOĞMAYA BAŞLADI

Artık bu takımı mübalağa gibi olmasın da kimse tutamaz. Geçenki köşe yazımda ve başlığında " Samsunspor küllerinden doğacaktır " diye boşuna yazmamışım demek ki.

Elbette ki bu yepyeni kadronun ve yepyeni takım ruhunun sahaya ve sonuca olumlu yansıyacağının sinyallerini geçenki Adana Demirspor maçında almıştık. Hepimiz de gördük ki o maçın en azından beraberlik hatta galibiyet Samsunspor'un hakkıydı ama futbolun cilvesidir ki son uzatma saniyesinde yediğimiz şanssız golle sahadan tek gollü mağlubiyetle ayrılmıştık.

Pazar günkü maça işte bu yepyeni ruh ve takımla çıktık ve ilk yarını başlarındaki tutuk oyunu görünce içimizden " acaba yine mi ? " sesleri geçmeye başladı ancak ilk 25 dakikadan sonra oyunu Samsunspor kontrol altına aldı.

Arkadaş o ne hırs, o ne diriliş, o ne driplinglerdi öyle. Takım adeta kanatlı melek olup uçuyor; rakip kaleye, Malatya kalesine akın ediyordu. İşte bizim özlediğimiz canlı, aktif, mücadeleci , topa iyi ve sağlam basan Samsunspor'umuz bu takımdı.

Hücumsa hücum; golse gol, oyunsa oyun yani her olumlu ve göze hoş gelen futboldan en iyi örnekleri veriyordu takım. Bu bir futbol resitaliydi adeta. Yeşil sahada tüm futbolcular yeniden var oluşun kalıcı ve usta ayakların örneklerini sergiliyordu.

Kevin Brands denen futbolcumuz süper oyunu ile sahada ayak basmadık yer bırakmayp ilk golü penaltıdan rakip filelere takarken bir diğer tecrübeli ve klas oyuncu Kone de kendisine has ve güzel futboluyla alkışı fazlasıyla ve attığı golle alıyor ve hakediyordu.

Kevin Brands'ın attığı 2. gol tek kelimeyle akıl ve estetikdoluydu ama bu golün asistliğini yapan Kone'nin de hakkını bu golde vermek gerekir. Adam sanki top cambazı ki kim çıktıysa ekip geçti ve gitti golcü Brands'a al da at dedi adeta.

Diğer futbolcuları da unutmadık. Kısacası bu takımda her bir futbolcu alkışı fazlasıyla haketti. Hakedenler arasında tabi ki kaleci Furkan Köse ve arkadaşları da var. Her birinin adını yazmaya da gerek yok. Tüm futbolcuların ekip oyunuyla alındı sonuçta bu 3-0' lık galibiyet.

Şampiyonluk adaylarından Yeni Malatyaspor adeta neye uğradığını şaşırdı fakat bu inanmış, birbirine güvenmiş ve kısa zamanda kaynaşmış Samsunspor'un bu haklı galibiyeti de çok normaldi bu açıdan.

İnanın bu kadar keyif almamıştım maçlardan.Teşekkürler Samsunspor. Teşekkürler Osman Düzköylü hocamız ve çalıştırıcıları. Teşekkürler olumlu transferlerin yöneticileri. Ve en büyük alkışı hakeden bu vefalı, dürüst, özverili SAMSUNSPOR taraftarlarını ayakta alkışlıyoruz.

Bu 3-0' lık anlamlı galibiyet; takımın bundan sonraki maçlarda güvenini daha da artırmaya ve yeni, seri galibiyetler almasına vesile olacaktır diye düşünüyorum. Samsun Atakum'a geleli 2 hafta oluyor. Maça gelemedim ama internetten izledim. Önümüzdeki maçlarda sahada da olmaya çalışacağım kısmetse.

İşte bu duygu ve düşüncelerle Samsunspor'u, oyuncuları, antrenörümüzü ve vefalı taraftarlarımızı yürekten kutlarım. "SAMSUNSPOR KÜLLERİNDEN DOĞMAYA BAŞLADI"

Öpüldünüz çocuklar !

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay ZERRİN Arşivi
SON YAZILAR