SAMSUNSPOR FUTBOL RESİTALİNE HOŞ GELDİNİZ!

Genellikle Samsun yerel gazetelerdeki Samsunspor ile ilgili olarak yazılan köşeleri okurum. Spor  köşe yazarı arkadaşların yazılarını okumaktan zevk alırım.

Elbette ki her yazarın bir yazım tekniği, üslûbu vardır. Ben genellikle maçta golü şu attı, pozisyon şöyle oldudan çok; futbolcularımızı oynanan ve oynanacak olan maçlara konsantre olması için kalem oynatmaya çalışırım. Zaten sahada binlerce taraftar maçın nasıl oynandığını, kimin nasıl oynayacağını görüyor. 

O yüzden;  herkesin gördüğü bir maçı, daha değişik bir şekilde, duygu dolu anlatmak daha ilgi çekici gelir bana.Gelelim şimdi maça: Yılport Samsunspor' un gerçekten de çok güçlü rakipleri var ancak onların hepsinden de güçlü bir Samsunspor gerçeği var ve bizler asla bu gerçeği gözardı veiç edemeyiz.

Bodrum Belediyespor' un Türkiye Ziraat Kupası maçlarındaki performansı ve kalitesini izledik ve bu takımın kolay bir lokma olmadığını biliyorduk. Zaten 3-1 Samsunspor lehine biten bu maçta; kimi zaman yüreğimiz ağzımıza geldi desek, sanırım mübalağa etmiş olmayız.

Yılport Samsunspor maçında her iki takımda da istek, gayret ve hırs vardı. Belki de Bodrum Belediyespor' un kaçırdığı o penaltı atışı, bir yerde maçın kırılma noktasıydı  da diyebiliriz.

İşte bu şartlarda oynanan ve heyecanın, kalitenin ve başa baş bir mücadelenin zirve yaptığı bu maçın kazanılması ile Samsunspor hem Keçiören ile arasındaki puan farkını yeniden bire indirdi hem de Şampiyonlukta ben de varım dedi.

Gelcek maçta; yine güçlü bir takım olan Kastamonuspor maçı da sanıyorum zor bir deplasman maçı olacak. Şimdiden, Antrenör İsmet bey hocamız, futbolcularımız ve taraftarlarımız bu maçın havasına şimdiden girdiler.

Bu arada, Kubilay yine klasını gösterdi ve gollere devam dedi. Naui de geriden gelip önemli bir gole imza attı. Bir gol de Erhan' ndan geldi ve Bodrumspor' u eli boş, puansız gönderdik. Ancak yine bu maç da gösterdi ki özellikle defansta çok açık veriyoruz. Rakibin tehlike oluşturmasına bazen seyirci  kalıyoruz ki sanırım bu sorunu da İsmet Taşdemir hocamız en kısa zamanda çözecektir.

Bir de futbolcular;onsekiz dahilinde veçevresinde gol için kaleyi ablukaya almaya çalışırken, golü ben atayım düşüncesinden biraz uzak durup futbolun bir ekip, takım oyunu olduğunu unutmamaları gerekir ki kale önünde kaçan bazı gollerde de bunun etkisi ve eksiği görüldü bence.

Bahattin e çok iyi bir futbolcu ancak o da Bordrumsporlu oyucu gibi penaltıyıkaçırdı ancak bunu fazla büyütmemeli ve futbolcumuzu olumlu yöne kanalize etmeliyiz. Zira bugün  Dünya' nın en iyi, kaliteli futbolcuları bile penaltı kaçırabiliyor. Son diyeceğim; Hadi Yılport Samsunspor; zirve seni bekliyor.kastamonuspor' u da yenip zirveye tırmanın artık. Aslında bu zirve ve bu liderlik sana çok da yakışır.

Bu arada değerli Başkanımız ismail Uyanık ve Yılport Samsunspor şirket başkanımıza da özel teşekkürlerimzi unutmayalım.Taraftarlarımız ise zaten her zaman örnek, vefakâr ve sorumluluk düşüncesine sahip bir taraftar topluluğu.

Yolunuz açık, golleriniz ve başarınız şık olsun ve Samsunspor Resitali devametsin ki 1. Lig' e oradan da asıl hakettiğimiz Süper Lige yükselelim. Başarılar dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay ZERRİN Arşivi
SON YAZILAR