Galibiyet hasreti 5 maça çıktı

Galibiyet hasreti 5 maça çıktı
Trendyol Süper Lig'de 39 puanı bulunan Yılport Samsunspor'un Kasımpaşa mağlubiyeti ile birlikte galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Deplasmanda Kasımpaşa'ya maçın henüz 3. dakikasında yediği gol ile 1-0 kaybeden Yılport Samsunspor, ligdeki galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.

manset-2.jpg

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında sahasında MKE Ankaragücü'nü Olivier Ntcham ve Carlo Holse'nin golleriyle 2-0 mağlup eden kırmızı-beyazlılar, takip eden haftalarda oynadığı 5 maçta da galip gelemedi. Yılport Samsunspor, deplasmanda Atakaş Hatayspor'a 3-0 kaybetti, evinde Siltaş Yapı Pendikspor ile 0-0, deplasmanda Beşiktaş ile 1-1, evinde Yukatel Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Son olarak deplasmanda Kasımpaşa'ya ise 1-0 kaybeden kırmızı-beyazlılarda galibiyet özlemi 5 maça çıktı.

manset-3.jpg

SON 5 MAÇTA 2 GOL ATABİLDİ
Öte yandan galibiyet alamadığı son 5 maçta rakip fileleri yalnızca 2 kez havalandıran Yılport Samsunspor'da hem hücum formsuzluğu da dikkat çekti. Deplasmanda Beşiktaş ve iç sahadaki Yukatel Adana Demirspor maçında birer gol kaydedebilen kırmızı-beyazlılar, kötü gidişatını sürdürdü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.