SAMSUNSPOR ŞAHLANACAK!

Yılport Samunspor, ligi 3. bitirdi ki; bu elbette hedefi olan bir takım için ölçü ve başarı  olarak asla kabul edilmez bir sonuç.

Ancak; artık bunu konuşmanın da bu saatten sonra pek bir faydası da yok. Biz şimdi yeni başlayacak olan sezona hazırlanalım. Bu hazırlık zaten Antrenör İsmet TAŞDEMİR'in gitmesi ile başladı.

İsmet bey hocamız; her ne kadar gitmek istemediyse de sonuç ortada. Pek dişe dokunur bir başarıdan söz etmek, dediğim gibi hedefleri olan Yılport Samsunspor için mümkün değil.

İşte bu açıdan hocanın gönderilmesi isabet oldu bence. Duyduğumuza göre eğer doğruysa Kubilay gibi adından söz ettiren bazı futbolcular da yol ayrımındaymışlar.

İrfan BUZ hocamız takım için çok isabetli bir transfer. Çalıştırdığı takımlardan ve futboldaki  teknik adam ve hocalık kariyerinden zaten tanıyoruz az çok kendisini. Kesinlikle, yeni hocamız ve transfer ekibi; en iyi, en kaliteli isimleri, kırmız - beyazlı Yılport Samsunspor takımına katacaklardır.

Zaten futbolcular son beş maçı; biraz futbolcu sorumluluğu, biraz duyarlılık ve biraz da ruh katarak oynasalardı şimdi biz 1. Lig hazırlıkları yapacaktık ama olmayınca olmuyor işte.

Şimdi bizlere düşen; taraftarlara, yönetime ve tabii ki hocamız İrfan Buz' a düşen; yepyeni bir ruh ve kadro ile, ligin tozunu atmak, başarı yolunda hız kesmeden hedefe koşmaktır.

Artık; yeni başlayacak ligde tekrar üzüntü yaşamak, kahrolmak istemiyoruz. Bu takım; her zaman başı dik duran; ilerlediği yolda, başarı bayrağını zirveye dikmenin şanlı ve gururlu başarısını hedefleyen bir takım olmak zorundadır.

Yoksa; günü birlik başarılar bizi asla mutlu etmez. Bizi; " sen, ben " değil "Biz " düşüncesi ancak zafere doğru götürür ve bu başarıyı gerçekleştreblecek azim, güç, cesaret ve kapasitemiz de vardır, yeter ki bir olalım, birlik olalım.

Yılport Samsunspor; inşallah şirket CEO' su sayın Yüksel YILDIRIM, Sayın Kulüp Başkanımız İsmail UYANIK ile, yönetim, futbolcular ve vefalı taraftarlar ile; yeni lig sezonunda  rakiplerinin korkulu rüyası olacaktır inşallah.

İşte o sene bu sene olacak inşallah ve Samsunspor' un ayak sesleri, arşı inletecektir. Bu amaç, düşünce, istek ve heyecana; YILPORT SAMSUNSPOR'umuza başarılar dilerken, Başkan sn. İsmail Uyanık'a da ameliyatının hayırlı ve iyi geçmesini diliyor, geçmiş olsun diyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay ZERRİN Arşivi
SON YAZILAR