Karaaslan'dan Başkan Kurnaz'a ziyaret

Karaaslan'dan Başkan Kurnaz'a ziyaret
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, İlkadım Belediye Başkanlığı görevini devralan İhsan Kurnaz’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde İlkadım Belediye Başkanı seçilen İhsan Kurnaz’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın “Teşkilat Değerlendirme” toplantısına katılım sağlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan program sonrası İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ı makamında ziyaret etti.

2.jpg

İhsan Kurnaz’ın başkanlığının İlkadım için bir kazanım olduğunu ifade eden Çiğdem Karaaslan, “Samsun’un en büyük ilçesi İlkadım’a gelmekten ve belediye başkanlığı makamını ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum. AK Parti Belediyeciliği ile İlkadım ilçemiz gelişerek daha da büyüyecek. İhsan Başkanımıza Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Bu görevi layıkıyla yapacağına inanıyoruz. Ankara’da çözümlenecek ne varsa yapmaya hazırız. Yolunuz açık olsun, yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

5.jpg

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Genel Başkan Yardımcımıza, İl Başkanımıza ve partimizin değerli il, ilçe yöneticilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretin, İlkadımlı hemşerilerimizin beklentileri ve menfaatleri doğrultusunda yapıcı bir diyalog ve işbirliğini güçlendireceğine inanıyorum. Milletvekillerimizin desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Ankara’da, Genel Başkan Yardımcılarımızın ve milletvekillerimizin varlığı bize büyük güç katıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçemiz için, Samsunumuz için hep birlikte çalışacağız” dedi.

1.jpg

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Recep Kemal Certel, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Ersin Kasap, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Bayraktar Keskin, AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Arslanoğlu, Belediye Meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.