ZİRVENİN GERÇEK ve TEK SAHİBİ SAMSUNSPOR

Zirvenin gerçek ve tek sahibi Samsunspor geliyor hem de en yakın zamanda ! Taner Taşkın hocanın tüm iyi niyetli çabalarına rağmen takım maalesef belirli bir ivme kazanmış olsa da arzu edilen futbolu görememiştik.

Elbetteki, Taner hocanın bu takıma kattığı olumlu işleri asla inkar ve göz ardı etmiyoruz ancak kendisi de zaten itiraf etmişti henüz takım olamadığımızı o sıralar.

Haliyle alt yapıdan başlayan yepyeni bir Samsunspor oluşumu; İbrahim Taşdemir hocamızın takımın başına getirilmesiyle yeni bir boyut kazandı. Sadece boyut kazanmakla da kalmayıp hoca takımı ; takım da hocayı kazandı. Yönetimi ve en önemlisi de Türkiye' de parmakla ve örnek gösterilen şahsiyetli, vefalı Samsunspor taraftarlarını kazandı.

İşte, tüm bu güzel ve olumlu kazanımlarla artık rayına oturan bir Samsnsporda maçlarını kazanmaya başladı. Her kazanılan maç, 3' er 3' er, Yılport Samsunspr lehine ,zirveye doğru yazıldı.

Artık ışıl ışıl bir Samsunspor gerçeği; zirveye " geliyorum " mesajı ve hayat öpücüğü veriyordu. Sevgi ve saygını; anlayış ve taktiğin parıldayan yıldızları, Samsunspor' a göz kırpan gece yıldızlarını andırıyordu.

Artık bu saatten sonra hedefimizi, rotayı malumyöne; zirveye, iderliğe doğru çevirdik.Şu anda 49 olan puanımızı, pazar akşamı 52 yapacağız; zira ligden çekilen Gaziantepspor' dan otomatikman 3 puanı oynamadan hanemize yazdırıp 52 puana ulaşacağız.

Bu da az bir puan değil ve önümüzdeki maçları da kazanıp zirve ufuklarından sadece Samsun değil tüm Türkiye' ye el sallayacağız. Zaten bu şehre de, bu takıma da ve bu vefakar taraftara da bu yakışır, zirve yakışır.

Kırmızı Şimşekler' de her futbolcu artı bir değer şüphesiz fakat başarıya gidenyolda öne çıkan oyuncular da varki bunların başında futbol kahramanı bir Kubilay, bir Bahattin, bir İslam İlkin, bir kaleci Ahmet Altın ve yürekleriyle oynayan tüm futbolcuları ayakta akışlıyoruz.

İşte bu futbolcular bizi özlenen mutlu sona; önce 1. Lig' e ardından da asıl yerimiz olan Süper Lig' e taşıyacaklardır. Her ne kadar birkaç ismi zikretdiysek de biliyoruz ki futbol bir ekip, takım işidir.

 O nedenle tüm futbolcuları ve hocamız İbrahim Taşdemir' e ve de başta Başkan sn. İsmail Uyanık ve yönetimi ile; takımı şirkete dönüştüren Yılport Hoding Yıldırım Holding' ten sn. Yüksel Yıldırım  beye ve tabi ki başarının asıl sahipleri vefakar taraftarlara ne kadar teşekkür etsek azdır.

Bizler de Samsun Basını olarak; şehrimizin değerli ve mazisi şerefli Yılport Samsunspor' a sahip çıkalım ve takımın zirve ve Şampiyonluk yolundaki güzel, örnek başarısını hep birlikte alkışlayalım. Dikkat, selam dur! Zirvenin gerçek ve tek sahibi Samsunspor geliyor!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Oktay ZERRİN Arşivi
SON YAZILAR