FAKİRİN TAVUĞU

Samsunspor Rize'de bıraktığı 2 puandan sonra Elazığ karşılaşmasına çıktı.
Takımımızda özellikle kale ve savunma hattında büyük anlaşmazlık olduğunu, bu maçta da kalesinde 2 gol görerek gösterdi. 2 golde de resmen ikram ettik rakip takıma. Furkan özellikle yan toplara çıkmayarak çizgi kalecisi olduğunu gösteriyor; bu da bize pahalıya patlıyor. Furkan dan bu konuda kendisini biraz daha geliştirmesini bekliyoruz. 

Savunma hattına gelelim... Abdülkerim'de bir sorun var gibi görünüyor. Eski performansını mumla arıyoruz. Hasan Hatipoglu ise sanki Samsun'un öz evladı gibi sahada tüm varlığını ortaya koyarcasına savaşıyor. Fakat bu takımda bir Ahmet Burak Solakel olması şart gibi .Çünkü takıma saha icinde psikolojik bir destek gerekli. Farklı bir deyişle bir abi bir ateşleyici...

Bu takımda bir Chibuike sorunu olduğu her kesim tarafından biliniyor. Eğerki sorunu maddi değilse bu adam yerine kulübede oynayacak hic mi adam yok? Her maçta 11'de başlıyor. Biraz kesip dinlendirmek, aklını yerine getirmek daha iyi  olmaz mı?

Biz genç Muhammet'i, Ramazan'ı, Gökay'ı kulübede oturtmak için mi transfer ettik merak ediyorum.
Takım birer birer yukarı tırmanıyor. Kötü mü oynuyor iyi mi derseniz., eskiye göre iyi yoldayız. 3 maçta 5 puan az değil. Simdi önümüzde sıkıntılarla boğuşan Gaziantepspor maçı var.3 puan alırsak yolumuza devam ederiz. Fakat puan kaybı durumunda hiç de iyi olmaz. Bu hafta fakirin tavuğu misali birer birer değil 3 er 3 er yumurtlarsak hepimiz için çok güzel olur. 
Samsun'da, samsunspor'la ve sağlıkla kalın. Gaziantepspor maçında 19 Mayıs Stadı'nda görüşmek üzere.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur AYTEKİN Arşivi
SON YAZILAR