Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

TUTUN BİZİ ŞU SÜPER LİG'DE BEYLER!

Malesef Trabzon'daki erteleme maçındaki sonuç bizi çok üzdü, mutlu ve gururlu olduğumuz tek yanı ise Büyük Samsunspor Taraftarlarının maç sonuna kadar tek bir ses ve tek yürek olarak yaptıkları tribün şovlarıydı işte buna şapka çıkartılırdı öylede oldu zaten helal olsun.

Böylelikle ilk devreyi neyseki 18 puan ile kapattık, aslında hedefimizde buydu ama son bir kaç maç daha akıllı olsaydık 20 yada 22 puan arası olmamamız için hiç bir neden yoktu, neyse bu sayfa artık kapandı geriye dönüp bakmanın ve ahlar karalar bağlamanın hiç bir nedeni de yok zaten.

Evet bizim için lig inşallah şimdi 2.Devrede yeni başlıyor ve bu devrenin hiç ama hiç bir şakası yok bunu başta hocamız Markus Gisdol ile tüm ekibi ve futbolcularımız bilmeliler ve farkına varmalılar diye düşünüyorum.

img-20240112-wa0002.jpg

Onun için bu saatten sonra büyük Samsunspor taraftarları hariç, kulüp içindeki buna Futbol Direktörümüz sn. Fuat Çapa'da dahil hiç ama hiç kimse mazeret üretip bahane aramasın, kısacası hoca ile birlikte kafa kafaya verip en iyi 11'i sahaya çıkartmak ve kalan maçlarımızda ligde kalabilmek adına bütün futbolculardan üst düzey faydalanıp kapris ve ego yapmadan herşeyi yapmaları gerekir, çünkü bu saatten sonra asla geri vites değil, daima ileri vites atarak gerekeni yapmalılar.

Takım içindeki kaptanlar ve abiler bir çift sözümde sizlere var, sizler bu Liglerde yıllarca oynadınız ve her türlü derdi stresi, sıkıntıyı zorluğu gördünüz, tabi ki mutlulukları ve nice zaferleride yaşadınız, öyleyse şimdi daha çok elinizi taşın değil, gövdenizi kaya'nın altına koymaslısınız.

img-20240112-wa0001.jpg

Beyler çünkü bunu yapacak ve başaracak kuvvet ve tecrübe sizlerde mevcut bunu hepimiz biliyoruz ve sizlere sonuna kadar inanıp güveniyoruz, güvenmek istiyoruz,öyleyse haydi tutun bizi şu SÜPER LİGDE sizde bizde hep birlikte yıllarca unutulmayacak bir tarih yazalım nedersiniz.?

Haydi haydi ilk önce pazar günü saat 16.00'da evimizde oynayacağımız Sivasspor müsabakası ile yakın bu meşalenin ilk ateşini.

Niye mi çünkü BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR'da ondan, o zaman gelin sizde bu sevdanın unutulmayacak birer ALTIN'ı olun.

Ve sizleri gerçekten bağrına basan, seven,saygı duyan Samsun'un çocuklarını ağlatmayın ve ağlatmak, arkalarından gülmek isteyenlerede bu fırsatı vermeyin.!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR