Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

TAYLAN ANTALYALI KALDIR O KAFANI KARDEŞİM!

Şimdi herkes dün akşam maçta birbirine soruyordu, bana da soranlar oldu; "Taylan Antalyalı neden yedek?" diye. "Yoksa hala Galatasaray maçının etkisinde mi kalındı?" diye. Ya da "Neden tribüne gönderilmedi, suçu ve hatası varsa nasıl kulübede olup yedekte duruyor?" şeklinde söylemler vardı.

Arkadaşlar bu dakikadan itibaren ne Taylan ne Galatasaray ne de bir başkası bizler için hiç önemli değil önemli olan Samsunspor'dur, çünkü Samsunspor bir davadır, sevdadır, aşkların en büyüğüdür.

whatsapp-image-2024-02-13-at-14-02-43.jpeg

Bakın dün akşam Taylan oyuna girerken de çok ürkek ve stresliydi oyun içinde de inanılmaz derecede durgun ve ayakları titriyordu, kafasını hiç yukarı kaldıramadı çünkü aklı hala kendisine yapılan eleştirilerdeydi, bakın burada artık bu saatten sonra haklıyı yada haksızı arayacak durumumuz yok şimdi bizlere, büyük Samsunspor taraftarına çok büyük görevler düşüyor, ney diye sorarsanız, en güzel şey yakışanı da, kanda kussak, kızılcık şerbeti içiyormuş gibi gözükeceğiz, kol kırılır yen içinde kalır misali sezon sonuna kadar dün akşam ki gibi büyük bir şevkle takımımıza sahip çıkacağız.

Samsunspor'umuz için her şeye karşı dimdik duracağız ve hep destek tam destek verip Taylan'ın üstüne de artık daha fazla gitmeden onu da daha fazla içimize sokup kalan maçlarda üst düzey performans sağlaması adına sahiplenip kafasını yukarı kaldırtıp büyük bir azim ve istekle oynatmamız gerekli diye düşünüyorum.

Evet bu ne iş şimdi diye soran olursa dedim ya bizim asıl konumuz el ele Süper ligde kalmaktır gerisi şimdilik teferruattır arkadaşlar, onun için kimseler unutmasın ki başka Samsunspor yok.
asla da olmayacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR