YÜKSELİŞ SEZONU BAŞLADI

Yılport Samsunspor’da çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Bir taraftan transfer çalışmaları bir taraftan da genel kurul hazırlıkları son sürat devam ediyor. 29 Haziran’da yapılacak Genel Kurul’da yönetim kurullarından bir kısım isimlerin değişeceği bekleniyor.

Yılport Samsunspor’un efsane başkanı İsmail Uyanık geçen hafta İstanbul’da geçirdiği bir ameliyat sonrası tekrar eski sağlığına kavuşması ve Samsun’a dönmesi bekleniyor.

Genel Kurul’a katılarak resmen yeni yükseliş sezonunu başlatması bekleniyor. Yılport Samsunspor’un geçen sezon kıl payı kaçırdığı şampiyonluğu bu sezon nasip olursa ligler bitimine 3-5 hafta kala ilan etmesi bekleniyor.

Taraftarları ile bütünleşmek isteyen birlik ve beraberliği temin ederek büyük bir camia olan Samsunspor kenetleşerek dev bir sezona hazırlanıyor.

Geçen sezon kaçan şampiyonlukla koca bir yılı heba ettik ama bu sezon aynı hatalara düşmeyerek Yükseliş Sezonu'nda Samsunspor’umuzu şampiyonlukla kucaklaştırarak bu ligten bir an evel çıkarak planan 5 yıl içerisinde Samsunspor’u Avrupa Kupalarına taşınmasını ve patlama yapmasını bekliyoruz.

Bunun için bütün Samsun tek yürek birlik ve beraberlik içerisinde şimdiden yeni sezonunun büyük bir heyecanla sabırsızlıkla başlamasını bekliyoruz.

Yılport Samsunspor laik olduğu yerde yerini alarak bu sezon yükseliş sezonunda bir üst ligte yerini alacaktır. Bundan asla şüphe duymuyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Burak YİĞİT Arşivi
SON YAZILAR