NİHAYET

Değerli okurlarım, çok önem verdiğimiz büyük projenin en önemli olayı olan yer tahsisi nihayet çözüldü.

Yılport Samsunspor'un değerli başkanları Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık'ın bizzat ilgilendiği tesis alanı Tekkeköy tarafında Petrol Ofisi arkasında yer alan toprak dolum sahası olarak belirlendi.

Bu  büyük projede akademi okulları, idman ve maç sahaları, dinlenme alanları, konferans salonları ve butik otel yer alacak. Yılport Samsunspor'a tesis anlamında büyük bir değer katacaktır.

Takımımız, çalışmalarını sabah akşam kendi tesislerinde yaptığı idmanlarla sürdürdü. İdmanları izlediğimizde takımdaki arkadaşlık, uyum ve disiplin hepsi on numara. Hocamızla takım hakkında konuşmak istediğimizde, gayet nezaketli bir şekilde, "Arkadaşlar şimdi konuşmayalım. Ben de sizler de bu takımın iyiliğini istiyorsunuz biliyorum. Şu an çalışma üzerindeyiz, nazar değmesin" demiştir. Kendisine teşekkür ederek ayrıldık.

Değerli okurlar, bu şunu gösteriyor; bu sene herkes işine konsantre olmuş durumda. Takımda şampiyonluk havası oluşmuş. Sadece futbol konuşacağız yani. Ligin başlamasına az bir zaman kaldı. Bildiğiniz gibi yapılan transferlerin formu ve uyumu göze çarpıyor. İsim de verebilirim.

Atabey Çiçek, Ferhat Çulcuoğlu, Caner Arıcı, Yalçın Kılınç ve yeni transferlere ek olarak eski oyuncularımızın formları çok iyi durumda. Çalışmalara baktığımızda Bahattin Köse, Aytaç Sulu, Bünyamin Cesur Karataş, İlyas Kubilay yavuz ve Onur Eriş'i sayabilirim. Bildiğiniz gibi kaleye transfer yapmadık. Üç kalecimiz de hazır durumda. Allah, hocamıza kolaylık versin, kimi oynatacağına zor karar verecek. 

Geçen sezon bazı sıkıntılardan dolayı tam bir aile olamamıştık. Bu sezon tek kampta ve Samsun çalışmalarına baktığımzıda bırakın aile olmayı, şimdiden onurlu, şerefli, gururlu, mütevazı bir futbolcu, yönetim ve taraftar ordusu oluşmuş durumda!

Taraftarlarımız heyecanla liglerin başlamasını bekliyor. İrfan Buz hocamız ek olarak Erzurum kampına çok önem veriyor. Takım, Erzurum'a 13 Ağustos'ta hareket edecek ve kamp on iki gün sürecek. Burada da üç tane hazırlık maçı oynanacak. İnşallah kamp sakatlık yaşanmadan biter  ve ardından Samsun'a döner, ilk maçımız olan Gümüşhane deplasmanına tam kadro gideriz.

Şimdi sıra değerli iş adamlarımızda. Yılport Samsunspor'un kombine ve forma satışları bildiğiniz üzere başlamıştır. Sağlıkla, işlerin hayırlı olmalarını diler ve kombine satışlarında desteklerini bekleriz.

Saygılarımla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR