SPORTİF BAŞARI OLMAYINCA...

Kimin transfer ettiği belli olmayan 22 tane yeni transfer ile sezona başladık. Sportif başarı gelmeyince bu liglerin başarılı hocası Mehmet Altıparmak ile yolları 
ayırdık.

Bu sefer yine bir Ankara'lı hoca ile yeni umutlar için anlaştık. İlk izlenimler  olumlu. Hoca takımımızı incelemiş, devre arasına kadar plan projesini yapmış, 
eksik olan bölgeleri belirlemiş, az kayıpla ilk devreyi bitiririm demiş. Devre arasında da nokta transferler yaparız diye hesaplamış.

Gelelim can alıcı soruya...

Son 3 seneden beri hazır olmayan ve sakat futbolcuları kim transfer etti? Kime soru soruldu? Hedef tahtasındaki Mustafa Aztopal'a! O ise, 'Ben 6 yaşından beri Samsunspor'un peşindeyim. Yüksel Yıldırım'la sözleşme harici gönül bağım var.' dedi ve kendisi bana güveniyor ondan eksi bir işaret görürsem istifa ederim diye ekledi. Kısacası topa girdi ama sorumluluk almadı..

Sevgili Aztopal şunu unutmayın; Ertuğrul Sağlam hocamız ben iki kere Samsunsporluyum dedi ama alacağı için mahkemeye başvurdu. İyi niyetinizden şüphemiz yok ama Samsun şehrinde herkes sizi konuşuyor. Bence son şans yılınız.

Sevgili Aztopal, son iki seneden beri Yüksel Yıldırım önderliğinde, Soner Soykan müdürümüz kontrolünde ATATÜRKLÜ forma aşırı itibar gördü ve  kadına şiddete dikkat çekmek için ürettiğimiz mor forma dünyada bile itibar gördü.

Sevgili Aztopal, ayrıca Yılport Samsunspor yönetiminde dünyaya Yılport Samsunspor'u tanıtan projelere imza atan bir yönetimimiz var. Melis Kalkavan ve Sedat Uygun önderliğinde liglerde 3'te 3 yapan bir basket takımımız var.  Ayrıca Samsun'daki tüm okulları dolaşıp Samsunsporluluk aşılayan bir yönetim var. 

Sevgili Aztopal, sonuç olarak sportif başarı olmayınca sınıfta kalan bir başarılı yönetim var.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR