İLK YARI KIRMIZI İKİNCİ YARI BEYAZ

Cumartesi günü yeni hocamızın göreve geldiği üçüncü maçta fazla olmasa bile sistem ve kadro yapısı  olarak bir değişiklik gördük.

Hücum ağırlıklı bir kadro ile maça başladık ama daha çoşkulu ve atak futbol beklerken hayal kırıklığına uğradık. Çift santraforla oyuna başladık. Kenarlarda Yasin ve Melih, orta sahada Dimonde ve Hasan ile üçüncü bölgede etkili olabiliriz dedim ama aynı Erzurum maçı gibi rezil ve ruhsuz bir ilk yarı izledik.

Ayrıca üçüncü bölgede pas hataları, her topun başında Yasin vardı. Üretkenlik yoktu. birbirlerinin koşu yollarına atılan hatalı paslar vardı. Kısacası forvet oyuncuları ilk defa bir arada oynayan bir takım görüntüsü verdiler. İlk yarı bitince Yasin taraftarlar tarafından ıslıklandı ve  protesto edildi.

İkinci yarı Bah - Saviçeviç ve Alaaddin - Ali Ülgen değişikliği oldu. Ben Mehmet ve Fuat hocanın da Alaaddin aşkını bir türlü anlayamadım. Bu değişiklikler takımda bir canlanma yarattı. Dakikalar 54'ü gösterdiğinde kaderimiz çizildi. Yasin çıktı Fofana oyuna girdi ve ataklarımız etkili olmaya başladı.

İkinci yarı oyuna giren Ali Ülgen'in asisti ve Fofana'nın güzel şutu bizi 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 68'i gösterdiğinde Samsun'un çoçuğu altyapının gururu Yunus Emre Çift, ağabeylerine profosyonellik dersi verdi, rakibi 10 kişi bıraktı.

Rakip takım 10 kişi kalmasına rağmen baskıyı kuramadık. Yakaladığımız cılız kontrataklardan faydalanamadık. Bu pozisyonlardan faydalanamama sebebimizde son haftaların verdiği psikolojik baskı etkili oldu. Aldığımız bu galibiyetle Manisaspor takımının bir çıkış maçı olmasını da önlemiş olduk.

Bu kritik maçla Nurullah kardeşimizi kazanmış olduk.  Yunus Emre Çift, 40 yıldır Samsunspor'da oynuyormuş gibi futbol oynadı ve galibiyette söz sahibi oldu. Ayrıca altyapıdaki futbolculara güvenin mesajı verdiler.

Fuat Çapa ilk yarı Manisayı çözdü gerekli değişiklikleri yaptı ve galip geldi. Hocamıza güvenimiz tam, daha iyisini yapacağına inanıyorum.

Saygılar...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR