BİZİM ÇOÇUKLAR KİLİDİ AÇTI

Türkiye Kupası ilk maçı olan 1922 Konyaspor karşısında hiç beklemediğim bir kadro ile karşılaştım. Maçın ilk 11'inde altyapımızdan bir futbolcu dahi olmaması bende birçok soru işareti ile birlikte tam bir hayal kırıklığı yaşattı.

Anlaşıldı Fuat Çapa ile işimiz var. Fuat Çapa ilk basın toplantısında, 'Ben Gençlerbirliği takımının altyapısından çıkan futbolcuları oynatarak onlara para kazandırdım.' demişti. Bize de altyapımız için güven gelmişti. Ama bu hocalara Samsun'a gelince bir şeyler oluyor. Erzurumspor maçında da sahada Mehmet Altıparmak'ın takımı vardı.

Rakip takımda 2002, 2003 ve 2004 doğumlu bebeler oynuyor. Yılport Samsunspor'da altyapıdan bir tane futbolcu yok ve bu takıma karşı bile kompakt futbol oynayamadık. Ayrıca saman alevi gibi kesik kesik futbol oynadık. Yazıklar olsun be, bu kadro yapısı ile yensen ne olur tur atlasan ne olur..

Maçın ilk yarı kritiği 1922 Konyaspor'un bebeleri futbol dersi verdi .Yılport Samsunspor'un futbolu işkence çektirdi. İkinci yarı 1922 Konyaspor'un en çok koşan ve yorulanları sağlıkcıları idi. Yılport Samsunspor'da gönderilecek futbolcuları bu maçta biraz belli oldu.

Kilidi ikinci yarı oyuna giren bizim bizim çoçuklarımız açtı. Ali Kılıç, Yunus Emre Çift ve Polat Yaldır. Hoca, ilk yarı çıkardığı kadroyla skoru yakalayıp daha sonra gençleri oyuna atarım düşüncesi içinde olmuş olabilir ama bizim çoçuklar ona tur atlattı..

Zor da olsa tur atladık ama devre arasında transferler yapmazsak işimiz zor görünüyor. İkizler soru işareti. Mehmet Akyüz, Boli  Gökhan Karadeniz, Hüseyin ve Çinari bu yükü kaldıramazlar..

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR