SAMSUN'DA AMATÖR ÇİLELİ BAŞLADI

Sevgili okurlarım, bugünkü yazımı Samsun amatörüne ayırdım.

Türkiye'nin hangi bölgesine giderseniz gidin amatör futbolcuların faydalanmaları için çim ve suni çim sahalarla karşılaşırsınız.

Bazı illerde takım sayıları az olduğu için amatör futbol sezonu 5 veya 6 ay sürmektedir. Hatta bazılarında altyapı takımları bile yoktur ama merkezde saha sayısı Samsun ilinden çok fazladır.

Samsun ilinde futbolu yöneten İl temsilcisi Hasan Özbulut sayesinde 12 ay futbol oynanmaktadır. Ayrıca Samsun'da futbola başlama yaşını 6'ya kadar indirmiştir. Ancak merkezde amatör futbolcuların maçlarını oynayıp idman yapacak sahaları çok ama çok azdır.

Yeni başlayan sezonda Samsun Gençlik ve Spor Müdürlüğü öncülüğünde amatör maçların başlamasına 10 gün kala  merkezdeki iki sahayı yenileme çalışmalarına geç başlamaları saha krizini daha fazla büyütmüştür. Yeter artık deme noktasına getirmiştir.

Eyy Samsun'un Trabzonlu olan  Gençlik ve Spor Müdürü, bu nasıl bürokrasi? Bu nasıl bilgisayar çağında hantallık? Bir pandemi süreci yaşandı yavaş yavaş normale döndük ve o sahalar 14 ay boş kaldı. Ne yapıldı lütfen çıkın konuşun. Neden pandeminin boşluğunda o sahaları yenileme işine girişmediniz?

Samsun merkezdeki stadın yanındaki dört sahayı iptal edip bire indirdiniz. Onu da iptal edecektiniz baskılar sonucu kaldı. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? İsmin başında gençlik var... Bu gençler 18 ay top oynamadı, spor yapamadı.

Amatörler için Samsun merkeze sahalar istiyoruz ve ayrıca sahaların yenileme çalışmalarını bir an önce bitirmenizi istiyoruz. Futbol şehri Samsun'u, Samsunlu idareciler yönetsin..

Saygılar...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR