MOR FORMA VE O ADAM

Kadına şiddetin arttığı bu günlerde Yılport Samsunspor'un bu olaylara dikkat çekmekiçin yaptırdığı Mor forma ile sahada mücadele etmesi ne kadar doğru iş yaptığının göstergesidir.

Bu sezona baktığımızda kaptanı usta olan bir teknik direktör ile anlaştık ama evdeki hesap alınan sonuçları uymadı ve ayrıldık.

Asıl mesele yetersiz, hazır olmayan, sakat yerli ve yabancı futbolcuların alınmasıyla başladı. Peki bunları kim aldı derseniz, geçmiş sezonlarda Samsunspor'da çıraklık dönemini geçiren Mustafa Aztopal'dı.

Fakat bu menajer arkadaşın ustalık dönemindeki transferleri de başarılı olmadı. Hal böyle olup çok sabrettiğimiz daha önceki istifaları kabul edilmeyen Mustafa Aztopal'la yollar ayrıldı. Bence iyi oldu.

Şimdi önümüze bakıp devre arasına en az kayıpla nasıl gireriz derdine bakmalıyız. Takım yan ve duran toplardan gol yiyor. Defans hattımız arızalı, orta sahamız üretken değil. Forvet oyuncularımız bir var bir yok.

Milli maç arasından sonra takımımız fizik ve mental olarak hazır olmalı. Futbolcu kardeşlerimiz markanın büyüklüğü formanın ağırlığını  bilip ayaklarını sağlam yere basmalı. Ve en önemlisi oynadığımız futbolu geliştirmemiz lazım.

Altını çizerek bir konuya değinmek istiyorum.

Asıl en önemli olan şu anda bu takımın başarılı olması için tüm birikimlerini Samsunsporun başarısı için harcayan ve kulübün kurumsal bir kimliğe kavuşması içi mücadele eden ve ayrıca tüm masrafları ve transferlerin maliyetlerini sağlayan bir kişi var...

Para hep onun cebinden çıkıyor, o adama da yazık değil mi?

Taraftarlar olacak kombinemizi ve formamızı alıp tribünde yer almalıyız. En azından bir nefes olarak cesur yüreğe faydalı oluruz.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR