'BAH'TIMIZ KAPANMADI

Pazar günü kendi sahamızda Ümraniyespor'la çok kritik bir maça çıktık. Deplasmanda ve evimizde oynadığımız maçlarda kadromuz yavaş yavaş şekilleniyor.

Maça gelirsek ilk yarı ne oynadığını bilmeyen bir Samsunspor izledik. Kör dövüşü gibi top bir o kalede bir bu kalede. 3. bölgede üretken olamadık ve çok etkisiz kaldık. Yasin, Melih ve Tomane'nin uyumsuzlukları dikkat çekti.

Orta sahadaki 3 'lü Hasan ,Osman ve Diamonde  kale duvarı gibi ama üretken değiller. Aykut yan toplara çıkamıyor kapattığı köşeden golü yedi. 

Recep Burak ve  Boli yine vasattılar  Hele Boli 2 gol kaçırdı, atsa kahramandı. Soner'e geçmiş olsun diyor biraz dinlenmesini tavsiye ediyorum. Yediğimiz golde orta saha ile birlikte Ali Ülgen'in hatası vardı.Bu pozisyonda resmen  uyuduk kaldık. 

2. yarıya çok iyi başladık, sağlı sollu ataklar tek kale futbol oynuyoruz, rakip şaşırmış durumda. Ümraniye'nin 2 ağır adamı Glumaç ve Alim'in arasına hızlı ve çabuk  BAH'ı erkenden oyuna atabilirdik. Hoca oyundan Yasin'i çıkarması gerekirken Melih'i çıkarttı. Hadi Yasin'i çıkarmıyorsun Soner'i çıkar oyundan, Fofana hazırsa neden oyuna geç girdi. 

Yılport Samsunspor 2. yarıda oynadığı tempolu futbolu geliştirsin. Kesik kesik uyuşuk futbol oynamasın. Ayrıca burası çok önemli, defans bölgesine acil çare bulsun. Sakatlar da iyileşsin. Milli maç arasından sonra galibiyet serisi yakalarız. İleride iyi bir sağbek kazanmak istiyorsak Ali Ülgen'in sürekli oynaması lazım..

Hakem uzatmayı az verdi rakip takımın sert futboluna göz yumdu.  Sakat oyuncularımız milli arada tam manası ile iyileşmezse müzmin sakatlar mı acaba... Bu kadar pozisyona girip gol atamamak da anormal bir durum..

Saygılar...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR