ALDIĞIMIZ PUAN BAŞKANI DOĞRULUYOR

Evet sevgili okurlarım bir milli maç arası daha yaşıyoruz. Sezon başında başkanın açıklamalarına baktığımızda 7 maçta alınan 11 puan bu açıklamaları destekliyor. Yüksel Yıldırım, ligde şampiyonluğa oynamıyoruz, olursak da niye olduk demeyiz diye  konuşmuştu. Tam tersi Mehmet Altıparmak hocanın açıklamalarına baktığımızda ise şampiyonluğa oynayacağız  ve sonuna kadar kovalayacağız demiştir. Fakat aldığımız 11 puan Mehmet hocayı biraz düşündürsün.

İlk maç Balıkesirspor karşısında oynadığımız futbol bir anda kendimizi dev aynasında görmemizi sağladı. Sonraki Kocaelispor maçı defans hatalarını gün yüzüne çıkarmaya başladı. Keçiören maçını kazandık ama sorunları görmeye başladık ve bu sorunlar Bursaspor maçında bariz öne çıkarak acı bir yenilgi aldık.

Gençlerbirliği maçında Samsunspor olarak çok şanslı idik. Denizlispor maçı ilk deplasman galibiyetini getirdi. Bu sonuç bize ilaç gibi geldi. Ümraniyespor'a ilk gölü attık ilk mağlubuyeti tattıramadık. Oynadığımız 7 maçın bazılarında çok iyi oynadık bazılarında kahrolduk.

Bunları biraz incelediğimizde hocanın en iyi yerim dediği defans hataları bariz göze çarptı. Bireysel hatalardan puan kaybettik. Takım halinde defans yapamıyoruz .Topsuz oyunda sıkıntılar var. Ayrıca iyi oynarken gol yeme alışkanlığı, orta sahamızın üretken olmaması, forvetlerimizin  geriye yardıma gelmemeleri, şut yüzdesi düşüklüğü ve yan top zaafiyeti  olarak yazabiliriz.

Yendiğimiz üç takıma bakın; Keçiören, Balıkesir ve Denizli. Lig sıralamasında en alt beş takımın içersinde. Milli maç arası bakalım kime yarayacak? Genelde üst sıralarda yer alan takımların milli maç aralarında performansları düşüyor.

Artık maçlarımıza 3 puan gözü ile değil 6 puan gözü ile bakılmalı. Yukarıyı yakalamak için hata yapma lüksümüz yok. Özellikle oynayacağımız 5 maç çok önemli..

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR