SAMSUNSPOR KRİTİK VİRAJDA

TFF 1. Lig'de mücadele veren kırmızı şimsekler, cumartesi akşamı saat 19:00'da kritik bir viraj olan ve geçen sezon Samsunspor'u şampiyonluktan eden Menemenspor ile karşı karşıya gelecek. 

Hafta içerisinde deneyimli teknik direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde yoğun çalışmalar yapan Yılport Samsunspor, bu maçı kazanabilmek adına her şeyini ortaya koyarak yukarıdan kopmamaya çalışacak.

Samsunspor'un bu maçla birlikte kritik 5 haftada karşılaşacağı takımlar şöyle: İç sahada Erzurumspor, BB Erzurumspor, Bandırmaspor ve ligin köklü dişli takımlarından Manisaspor ve ligin en zor deplasmanı olan Eyüpspor. Kırmızı şimsekler bu karşılaşmalardan kayıpsız ayrılabilmek için büyük efor sarfedecek. 

Yılport Samsunspor'un sakat olan futbolcuların yavaş yavaş takıma dönmesi ile eski gücüne gelerek kuvvetlenmesi bence sevindirici.Yaşanan aksaklıkları giderebilmek adına Altıparmak büyük bir arayış içerisine girdi. Bu arada Ümraniyespor karşısında sakatlanan stoper Burak Yılmaz'ın da ameliyat sonrası iyileşerek 5 hafta sonra takıma dönmesi bekleniyor. 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, işleri dolayısı ile Amerika'da bulunuyor. Ümraniyespor maçı sonrasında birebir konuştuğum Başkan Yıldırım, devre arasında takımın aksayan taraflarına yeni transferler yapacağını söyledi.

Taraftarlar her geçen hafta takımlarının zirveden uzak kalmasını istemiyorlar. Doğal olarak her hafta içeride ve dışarıda takımlarının maç kazanarak zirve yarışından uzaklaşmamasını istiyorlar 

Yılport Samsunspor bu ligde her şeyi yapabilecek güce sahip. Ancak bana göre lig geçen sezondan daha zor, bunu bilmekte de fayda var diyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR