Samsunspor Kendine Gel Artık !!!

Rakip Gaziantep, alınacak puanlar altındı. Şakası olmayan maçı bırakın kaybetmeyi beraberlik bile korkunçtu. İlk beş haftanın kara bulutlarını bir galibiyet silecek stad da böyle de bir hava hakimdi. Tamam takıma yeni hoca yetişmedi ama rakip zayıftı ve galibiyet inancı stadyumda tavan yapmış durumdaydı, hatta fark bekleniyordu. Siz bunu çok rahat başarabilirdiniz çocuklar.
Böyle şartlanan taraftarın önünde bu rezalet futbol tüm ayarları bozmaya yetti. Başta Okan olmak üzere neredeyse tüm futbolcular taraftarın da tepkisiyle tamamen oyundan düştü. Bilmiyorum bundan sonra ki kendi saha maçlarımız nasıl olacak. Zor zamanlardan geçeceğiz orası net.
Moundilmadji neden yedek, sakatsa neden kadroda. Muhammet Gümüşkaya'nın yine sonlara kadar kadroya alınmadığı, tek adam geçebilen Fofana'nın ikinci yarı oyundan alındığı, takımın neredeyse tamamının Emre hocanın gözü önünde geri pas yan pas yaptığı, mağlup durumda olmanın dahi bir rahatsızlık vermediği garip bir 90 dakika izledik. Ne yazılır ne söylenir aklımızın durduğu saatlerdeyiz. Bu kadar gereksiz pas yapılmaz, taraftarın sinir uçları ile oynamayın. Futboldan soğudu stadyumdaki binlerce sporsever. Hani oyun kurgunuz, hani sisteminiz, hani hesap kitabınız, hani Samsunspor nerde. Koskoca kulübü yerle bir ettiniz. Yazık çok yazık..
Büyük umutlarla alınan Holse, Tait, Dimata, Ntcham, Kingsley ve diğerleri. Hiçbir sorumluluk almıyor adeta top benden çıksın anlayışı ile dakikaları tamamlıyorsunuz. Gerçekten çok yazık. Başkan Yüksel Yıldırım da bu yüzden almıştı sizleri değil mi ! Topu yanındaki arkadaşına ver yeterli trilyonlar hesabınızda. Ne güzel değil mi !
Hafta ya Süperligin bizim gibi yeni takımı Rizespor ile deplasmanda oynayacağız. Bizim gibi ama sadece benzerliğimiz beraber süperlige çıkmamız. Başka bir benzerliğimiz maalesef yok. Fenerbahçe den fark yediler ama yine de oyun sistemleri oturmuş, etkili ve saldırgan mücadeleleri takdire şayan. Biz ise maalesef topla gevezelik yapıp tansiyon düşürüyoruz.
Bir şekilde kendinize geleceksiniz ama inşallah iş işten geçmez. Hani bir söz vardır, " bu pilav daha çok su kaldırır" diye, işte bu ligde aynen öyle. Daha kimin ne olacağı belli değil. Aklınızı başınıza alın dersinize iyi çalışın. Sorumluluk alın, bireysel olarak hepiniz seçkin futbolcularsınız. Diğer takımların oyuncuları sizden üstün değil. Artık bu şehri üzmeyin.
Futbolcularımıza küfür eden, sahaya yabancı madde atan, başkana hakaret eden, stadyuma zarar veren kendini bilmez taraftara da gerçekten çok yazık. Futbolun sonuçta bir oyun olduğunu unutmayalım. Kızabilir üzülebiliriz ama bu kimseye hakaret etme, küfür etme özgürlüğü vermez. Futbolun içinde her şey var. Yenmek yenilmek, uzun süre puan alamamak, seri galibiyet almak, ligden düşmek, şampiyon olmak aklınıza ne geliyorsa futbolda var. Bunu bir kere kabul edeceğiz. Her eleştiri olabilir ama hiçbir saygısızlık kabul edilemez. Burası hepimizin Samsunspor'u. Başka Samsunspor yok. İyi günde kötü günde hep yanında olduk, hep yanında olacağız.
Hoşçakalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR