Acil Bitirici Bir Forvet !!!

Kayserispor maçı, Fenerbahçe kadar etkisiz değildi, kabul lakin Kayserispor'da bir Fenerbahçe değildi. Bu maçı neresinden tutup değerlendireceğiz bilemedim. Eli kolu bağlı, ekonomik olarak kötü durumdaki bir Kayserispor'un, parasal sorunu olmayan, transferde oldukça etkili görünen Samsunspor karşısında bu kadar etkin görünmesine ben bir anlam veremedim. Daha doğrusu biz niye bu kadar transferle etkili bir oyun ortaya koyamıyoruz.
Thiam, Uzodimma, Ali Karimi ve Cardoso Samsunspor'a yetti desek yeri var. Allah tan Gökhan Sazdağı kötü günündeydi yoksa küçük bi fark kaçınılmaz gibi görünüyordu.
Mandji oyundan kendisi mi çıkmak istedi hocamı aldı anlamış değilim. Geçtiğimiz hafta Laura ile bu hafta Mandji ile ilk on bir denemeleri. Keşke hazırlık sürecinde bu detayları netleştirebilseydik. Laura'nın Samsunspor'da kötü bir sezon geçireceğini düşünüyorum. Süperlig onu zorlayacak belli. Emre Kılınç ve Mandji dışında Fofana nın cılız zorlaması ile bu kervan yürümez. İşimiz gerçekten çok zor. Bazı garipliklerde yok değil takımda, mesela Nanu ve Satka. Üç haftadır Samsunspor da yer bulamayan oyuncularımızı ülkeleri milli takıma davet ediyor. Gerçekten çok tuhaf...
Kingsley ve Bola, hadi Drongelen'i de Ntcham'ıda katalım. Acil uyarılmalılar. Aldıkları paranın karşılığı yan pas geri pas, top çevirme olmamalı, olamazda. Hepsinde belli bir kalite var. Hepsi özel takımlarda oynamış çocuklar. Sorumluluk alacaklar nokta. Korku ile bu sezon bitmez. Oyunda etkisiz eleman olamazlar. Bunu da anlatacak olan Hüseyin hocam sensin. Yoksa biliyorsun başarısızlık önce seni yutar.
Bu kadar basitçe harcanan pozisyonlardan sonra, forvet transferi kaçınılmaz oldu. Takımın pas trafiği, oyunun sistemi, defansın uyumu zamanla ağırlık kazanır ama son vuruş bireysel beceri gerektirdiğinden o bölge özel. Yani paraya ya kıyacağız ya kıyacağız. Bunun başka bir çözümü yok. Kalite bir forvetin olacak.
Önümüz hafta belki de köprüden önceki son çıkış maçımız İstanbulspor var. Bu maçta ben kırgın küskün olan tüm taraftarlara rica ediyorum lütfen maçta yerinizi alın. Maalesef başka bir Samsunspor yok. Hep birlikte güzel günlere ulaşacağız. Varsın İstanbul maçı bizim başlangıcımız olsun. Bir galibiyet çok şeyi değiştirebilir, ama hiçbir şey bizim Samsunspor aşkımızı değiştiremez !!
MR'ı temiz çıkan Taylan Antalyalı oyuncumuza da çok geçmişler olsun.
Hoşça kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR