Favori kazandı !!!

İstanbul deplasmanına arkasında oldukça etkili bir taraftar grubu ile gitti Samsunspor. Yeni transferleri ile mükemmel vizyon yapmıştı. Tüm otoritelerin kafasında bir küçük acaba yok değildi her ne kadar rakip Süperlig'in süperi Galatasaray olsa da.
Yeni transferleri ile çok uyumlu görünen Samsunspor'da yıldızlaşan Dimata, Emre Kılınç ve Holse oldu. Ercan Kara ise maçın bitimine saklandı. Samsunspor maçın başında yenilen gole 15.dk da Dimata ile cevap veremeyince maçın gidişatı ve seyri Ev sahibine döndü. Maça tutunmaya çalışan Samsunspor u günün yıldızı Kerem'in ikinci golü ve akabinde yine Kerem asistliğinde Abdülkerim Bardakçı nın üçüncü golü ilk yarıda oyun dışı bıraktı.
İkinci yarıya etkili transferi Dimata'nın golüyle başlayan Samsunspor da bir an da çok şey değişti. Hakem Cihan Aydın'ın Galatasaray baskısını kolaylıkla aşmasından sonra sahne ye Holse çıktı ve maçı 3-2 ye getirdi. Tüm tribünler noluyoruz modunda iken belki de Galatasaray tarihinin en iyilerinden olacak Ziyech Samsunspor'un umutlarını söndürdü.
Gönül isterdi ki en azından bir beraberlik alalım ama arada o kadar fark var ki anlatılmaz. Yine de umudunu, heyecanını kaybetmeden canla başla mücadele eden tüm futbolcularımızı kutluyorum. Samsunspor'u güzel temsil ettiniz.
Takım oyunumuz güzel, daha da güzel olacak orası net, yalnız golleri biraz basit mi yiyoruz orası bende karanlık. Dimata maçın hem yıldızı hem kırılma anı. Yine de ilk maç ta ve Galatasaray karşısında oldukça etkiliydi çok beğendim. Performansının düşmemesi tek dileğimiz. Fofana ve Kingsley'in çabaları yetersiz kalınca diğer yeni transferler Ercan ve Muhammet Gümüşkaya'yı oyuna dahil eden Samsunspor skoru değiştiremeyince sahadan puansız ayrıldı.
Önümüz hafta yine bir deplasman maçı ile Süperlig serüveni devam edecek. Üç puanlık sistemde kimse umutsuzluğa kapılmasın. Her şey düzelir. Şu önümüzde ki Antalya maçı bence çok önemli, inşallah bu maçta üç puanı alır döneriz.
Hoşçakalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR