Samsunspor kayıp !!!

Korktuğumuz başımıza geldi, Antalyaspor maçını da bir şekilde kaybettik. Puan sıralamasındaki durumumuz her şeyi açık açık anlatıyor. Sorun hocamı, kalemi, futbolcular mı onu bilemiyorum ama ortada derhal halledilmesi gereken önemli sorunlar var belli. Bu sorunları da çözecek olan teknik ekiptir. Gs ve Fb maçlarını saymayalım tamam ama Sivas, Kayseri ve Antalya bu maçlardan bir galibiyet çıkarmalıydı bu kadro. Lige iyi giriş çok önemliydi başaramadık. Şimdi bu kasvetli durumu nasıl düzelteceğiz bakacağız ! Nasıl başarıyoruz böyle kendimizi zora sokmayı inanılır gibi değil. Fofana'sız oyuna başlamak nerden aklına geldi hocam. Muhammet Gümüşkaya yı neden sonlara bırakıyor, değerlendirmiyoruz hocam. Yunus Emre Çift i ligin flaş maçında (gs) 90 dakika oynatıyoruz, diğer 4 maçta neden yok sayıyoruz hocam ve buna benzer diğer hamleler.
Antalyaspor maçı eğer 180 dakika olsaydı golleri bulan taraf Antalya olurdu bu net. O kadar cılız o kadar basit hücum anlayışımız var ki evlere şenlik. Top çevirmekten, yan pastan, geri pastan o kadar daraldım ki, biraz nefes almak için balkon a çıktım. Hocam sen bunları görmüyor musun. Bu kadar parayı bunun için mi verdik. Sadece üç yerli oyuncu ile çıktığımız maçta Ntcham ve Bola maçın kötüleri, Emre ve Tait vasatlarıydı. Maalesef iyi yoktu.
Dimata etkili ve oyundan düşmeyen yapısıyla beğendiğim bir forvet ama biraz gol kaçırma sıkıntısı var gibi geldi bana. İnşallah bir an önce kendine gelir ve gollerini sıralar. Ercan Kara bu maçta Dimata ile ilk 11 oynayabilirdi aslında. Altı maçta 7 gol yemiş Antalya defansı sanırım dikkatinden kaçmış Hüseyin hocanın. Yolun başında mıyız evet ama biz tüm kredileri yolun başında tükettik. Daha uzun bir maraton var bu savurganlık hayra alamet değil.
Dile kolay neredeyse 40 milyon euro harcadık, ligin dibine demir atmak için mi ? Bu ne Samsun a ne Samsunspor'a yakışır. Bu hafta Gaziantep maçıyla güzel bir çıkış yapıp biraz kendimize geleceğiz. Beğensekte beğenmesek de başka bir Samsunspor yok. Oyuncu grubumuz bu. Bu çocuklar ile başarıyı yakalamak zorundayız. Gaziantep maçında üç puanı söke söke alacağız. Süperlig de bizde varız bunu herkes kabul edecek. Hocam çocuklara cesur olmayı, sorumluluk almayı, geri yaslanmamayı öğret. Ayağımdan çıksın diye pas verilmez. Bu takımın bir sistemi olmalı. Antep maçından sonra görüşmek üzere..
Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR