Fenerbahçe iyi değil biz çok kötüydük

Seyirci full, zemin mükemmel, hava harika, coşku tavan. Tüm bunlar kolay gelmiyor bir araya. Bunları değerlendirmek ve aynı zamanda değerini de bilmek gerekirdi.

Olmadı sağlık olsun daha ligin başı diyemiyorum çünkü Samsunspor'un ışığı çok zayıf. Bu kadro ile olmaz bu çok net.

Fenerbahçe mi iyiydi biz mi kötüydük tartışması bir yana, kadro olarak dökülüyoruz.

Oyun sistemi hakkında hoca maç maç değişikliğe gider bir şekilde oyun kurgusunu oturtur ama kadro nasıl olacak.

Gerçekten Samsunspor inanılmaz etkisiz bir maç çıkardı.

Kendi sahanda ve seyircinin önünde iki pas yapamıyor orta sahayı geçemiyor, kör dövüşü misali pozisyon bulmaya çalışıyorsun.

Böyle bir şey yıllar sonra, büyük acılar, travmalar, büyük zorluklar çekerek tekrar geldiğin Süper Lig'de olmaz.

Samsunspor'a yakışmaz.

Acilen takviye derhal takviye. Tüm taraftarlar hayal kırıklığı ve ilerisi için umutsuz olarak ayrıldı 19 Mayıs Stadyumu'ndan.

Size söyleyeyim, daha ikinci maç demeyin, çok şey kaybettik. Yenilmek değil burada taraftarı kahreden, oyunun pasifliği.

Samsunsporlu futbolcuların, taraftarın coşkusuna karşılık verememesi, oyunu Fener yarı sahasına yıkamaması, defanstan çıkamaması, taşıdığı formanın ağırlığını hissedememesi.

Kadro ve oyun zayıf, Yüksel Başkan herşey düzelecek diyorsa bir düşündüğü vardır. Ben Yüksel Başkan'ın samimiyetine inanıyor ve güveniyorum. Samsunspor için gerekeni yapacaktır.

Samsunspor taraftarını kendi gözleri ile gördü, stada sığmadı taraftar. Bunun başka bir açıklaması olabilir mi? Süper Lig'de GS-FB maçında zor görürsün böyle bir taraftar topluluğunu, iyi okumak, değerini iyi bilmek, büyük resme bakıp icraatı geciktirmemek çok önemli.

Ayağında top tutabilecek, oyunu okuyabilecek, takıma güven verecek, taraftarı stadyuma çekebilecek futbolcuya değil, futbolculara acil ihtiyaç var. En az üç tane. Milli maç arası iyi değerlendirilmeli.

Hüseyin Hoca'nın oyuncu seçimi ve değişikliğinde yerinde bulmadığım iki hamlesi vardı. .Marius ile oyuna başlamaması ve Taylan'ı oyundan alması. Bana göre yanlış hamlelerdi ki Marius yerine tercih ettiği Laura da oyunda pek bir varlık gösteremedi.

Önümüzdeki iki hafta bu kadronun dişine göre takımlarla oynayacağız. Bu maçlardan boş dönmemeyi, milli araya kadar takımın en azından bu kara bulutları dağıtacak puanlar almasını umut ediyorum.

Galasataray maçında gerçek Samsunspor görmek dileği ile...

Hoşça kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR