Hedef Küçülteceğiz!!!

8.hafta ve rakip Rizespor. Her ne kadar puan tablosunda iyi yerlerde olsalar da sanki dişimize göreydi. Hele ki 13. dakika da Mithat'ın oyundan atılması ile 10 kişi kalmış Rize. Ne yaptın be Samsunspor..
Maç ta kırmızı karttan dolayı Rizespor un kontrollü oyuna geçmesi topun Samsunspor'da daha fazla görünmesine sebep oldu. Samsunspor un özellikle Dimata ile etkisizliği tavan yapınca Rizespor skoru korumayı sonlara kadar başardı. Rizespor un başarılı oyuncusu Benhur un golü stad da az sayıda Rize seyircisini mutlu ederken, yüzbinlerce Samsun sevdalısına kabusu yaşattı.
Rize'nin 13. dakika da eksilmesi sonrası Samsunspor'da topla gevezelik bitmek bilmeyince gol için dualar edilmeye başlandı. Dakikaları peynir ekmek gibi yiyen Samsunspor, son dakikalarda tamamen kapanan Rize defansı karşısında hiçbir şey yapamadı. Teknik ekibinde maça oldukça geç müdahale etmesi bizim bu işi beceremediğimizi tescilledi.
Samsunspor bence hoca işini acilen çözmeli. Neden, çünkü Samsunspor'un rakipleri de kaybetti. Çok acil hoca bulunmalı.
Kaleci Okan ı eleştirmenin bir anlamı yok. Takımın tamamı eleştirilecek durumda, ayrımcılık yapmaya takımı germeye gerek yok. Sanki Dimata mükemmeldi Holse harikaydı Okan kötü oldu. Hiç ayrımcılığa gerek yok takım olarak hatta komple ekip olarak başarısız bir takımız. Düzelecek miyiz bence düzeleceğiz. Bekleyip göreceğiz. Başak maçından önce 14 günümüz var. Çalışmak için, hocanın bulunması için, takımın kendine gelmesi için bir fırsat, iyi değerlendirilmeli. Keşkeler geleceğin ayarlarını bozar, keşkelere takılmak yok. Bu takım ayağa kalkacak. O sene bu sene değil belli oldu ama ligde kalmalıyız. Bir şekilde ligde kalmalıyız. Maraton çok uzun ligde kalmak için yeterli maçımız var. Bu sene ligde kalmak için mücadele vereceğiz, hedef küçültmek canımızı daha az yakacaktır. Bazen olmaz bazen aşı tutmaz, işte Samsunspor da tam olarak bunu yaşıyor. Zor günleri takımı yuhalayarak değil sahip çıkarak aşabiliriz.
Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR