Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

Profesyoneller istifa...

Yazıma bir puana rağmen takımını sezon başından beri yalnız bırakmayan ve şuana kadar seyirci ortalamasında, puan sıralamasında olmak istediğimiz yerde olan, tüm taraftarlarımıza teşekkür ederek başlamak istiyorum.

Sezonun başından beri içerde ve dışarda tek tesellimiz taraftar oldu. Olmaya da devam edecek gibi gözüküyor.

Bu lig için yapılan transferlere bakıyorsunuz ve maçta bir an kafanızı ekrana çevirdiğinizde geçen seneki kadrodan yedi kişinin sahada olduğunu görüyorsunuz. İster istemez bu nasıl transfer politikası diye kendi kendinize soruyorsunuz.

Teknik direktörle yollar ayrıldı. Ama ekonomik olarak hiçbir teknik direktörün parasının kalmayacağı bir iki kulüpten birisi olmamıza rağmen, kimse gelmek istemiyor. Gelmek isteyenler de zaten iş yapamayacaklar.

Başkan evet kulübün sahibi ‘’İSTİFA’’ tezahüratları tabi ki onu bağlamayaktır. Bu kesin. Ancak bu transferler için kafa sallayan, bıyık altından ‘’Tamam efendim’’ diyen ya da demek zorunda kalanlar insiyatif alarak kulüpten ellerini ayaklarını çekmelidirler. Yoksa bu taraftar işi gücü bırakır bu işi para karşılığı yapamayan profesyonel ekibi stadın çimlerine gömer.

Fuat ÇAPA’nın sportif direktör olarak altında çalışacak bir teknik direktör bize kurtarıcı olabilir mi? Bence olamayacak. Yanılmak isterim. Fuat Çapa’nın bir önceki dönem getirdiği futbolcular ve yaptıkları düşünülünce karamsarlığa düşmemek imkansız gibi.

Başkan Yüksel YILDIRIM çok acele harekete geçmelidir. Şuan kulüp içinde olmayan profesyonellerden ara transfer dönemi için yurt içi, yurt dışından transfer yapılabilecek üst düzey ekibi şimdiden kurmalıdır. Parayı da harcayarak süper lig’de kalabilmenin yollarını açmalıdır. Milli maç arası bize iyi mi gelir, kötü mü gelir bilemedim.

Ama bu arada kulübün profesyonelleri İSTİFA ile ilgili düşünmelilerdir.

Sağlıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR