Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

BATU KAPLAN SANA İNANANLARI MAHCUP ETME

Sevgili Batu Kaplan seni yakınen tanımıyorum ama çok istekli arzulu, genç, dinamik biri olduğunu tahmin ediyorum ve her daim ekibinle birlikte yolun açık olsun derken birde sana müsadenle bazı hatırlatmalar yapmak istiyorum sevgili kardeşim.
Burada sana çok güvenen hiçbir konuda hiçbir şeyi maddi, manevi senden esirgemeyen bir başkana sahipsin lütfen yapacağın Teknik adam ve futbolcu transferleri başta olmak üzere atılacak her adımda ve alacağınız her kararda ekibinle birlikte lütfen çok dikkat et tabiki de herşey dört dörtlük olacak diye bir kayde yok fakat bu taraftar sizden artık bu sezon Şampiyonluk bekliyor bunu unutmazsan çok sevinirim.

Çünkü burası daha evvel görev yaptığın Süperlig ekibi Kasımpaşa Kulübü gibi bir semt takımı değil, burası camiasıyla her daim gurur duyan, futbol şehri Samsun bunu lütfen asla unutma olurmu niye diye soracak olursan çünkü olumlu yada olumsuz olan her şey bu saatten sonra  senin başına patlar ve baş danışman olarak önce sana yazar kardeşim benden söylemesi.

img-20220521-wa0004.jpg

Son olarakta sn. Başkanımız Yüksel Yıldırımın çok zor ve inatçı bir insan olduğunu herkes biliyor ama bunun yanında aslında çok iyide bir kalbi ve duyguları olduğunu aslında başarıyı çocuklar kadar istediğini de canı gönülden tahmin edebiliyorum işte bu yüzden yeri geldimi yanlışa hayır, doğruya evet demeyi sonuna kadar bilmelisin ve yeri geldiğinde karşında ki başkanımızda olsa kim olursa olsun Samsunsporun menfaatleri doğrultusunda mecazi anlamda  çatır çatır  kavga edip doğru yolda devam etmelisin eğer ki bunları yapmaz yada yapamazsan üzgünüm ama sezon içinde tarihin tozlu raflarında yerini alırsın dedimya burası Samsun burası Samsunspor kulübü oysaki bizler senin Şampiyonluk posterinde yerini almanı canı gönülden istiyoruz. Tıpkı 2010/ 2011 sezonundaki Şampiyonluk posterinde yerini alan değerlerimiz gibi  Allah şimdiden yardımcın olsun Batu kardeşim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR