Hep Aynı!

Uzun zaman sonra Samsun'da Canlı olarak bir futbol maçı izledim. Ama ne yazık ki izlediğime pişman oldum dersem kimse bana darılmasın.

Benim anlayamkadığım daha doğrusu anlamak istediğim öyleşeyler var ki! onları hep merak etmişimdir. Yavaş yavaş olayların içine girelim; Samsunspor sezonun ilk maçını kendi sahasın'da Tavşanlı linyitle oynuyor, Ve e e e e 90+3 lerde yediği golle maçı 1-1 berabere bitiriyor, İstanbul'da kartalla oynuyor 2-0 Galip götürdüğü maçı, 89 ve 90 da tediği gollerle 2-2 bitiriyor, Hafta sonu yine kendi evinde oynadığı bolu spor maçın'da İlk 35 dakka içinde maçı 2-0 yaptıkdan sonra, devre biterken yediği gollerle maçı 2-2 ye getiriyor.

İyi ki maçın 2 inci yarısında konuk ekibin topları direklere takılıyor, Kale direklerini geçemeyen rakipin 2 inci yarıda ki üstünlüğü karşısın'da aciz kalan bir takım izledim.

Evet Bazılarının Dediği gibi Samsunspor takımının toplama bir takım henüz lige hazır değil, bunların hepsi birer gerçek. Futbolda Şans Faktörü Her zaman sizin yanınız'da olmayacaktır. Şans Faktörünü Biraz da sizler yaratacaksınız.

samsunspor yönetimine baktığımız zaman içerisin'de Futbolu çok iyi bildiklerine inandığım insanlar var. Örneğin A. Kemal gedikli, Hasan Şengül, Bu kardeşlerimiz hem samsunspor forması giymiş, hemde hocalık Yapmış olan insanlardır.

Bu Kardeşlerimiz Musabaka oynanırken, Kenar Yönetim Dediğimiz teknik kadroya Hiç müdahale etmeme kararmı almışlar, bunu çok merak ediyorum. bütün bunları neden soruyorum, Şu bir gerçek;Teknik adam'da Maç esnasın'Da kendisini Maça dalıp Kaybedebilir, Onu orada ikaz etmek uyandırmak, kulübede'ki bazı kardeşlerimizin Görevidir diye düşünüyorum. Bu ne kadar doğruduri ne kadar yanlıştır bunu zaman gösterir.

Bu söylemlerim'den Dolayı Sakın Ola ki Çok Sevdiğim ve futbol Bilgisine İnandığım, Futbol Şube Sorumlusu A. KEMAL GEDİKLİ Kardeşim Bana darılıp Gücanmesin, Onun'da Benim'de Tek isteğimiz var, O da SAMSUNSPOR'UN Başarılı Olması

Samsunspor Takımı Ligde henüz üst Seviyedeki Takımların Hiç birisiyle karşılaşmadı. Yavaş Yavaş Ligde ilerleyen haftalar'da Samsunspor kendi kaderini Kendi Belirleyecektir.

Bizler'de Gördüğümüz Noksanları ve hataları Yazmak Zorundayız. Bunu yapmazsak SAMSUNSPORA İhanet etmiş oluruz.

Çünkü Hepimizin Ortak tek bir gayesi var, Oda SAMSUNSPOR'UN Başarısıdır.

Bizden Söylemesi.
Hoşçakalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR