Yazık oldu !

Samsunspor Bursa deplasmanında ortaya koyduğu futbol iki ayrı devre olarak görerek değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum. İlk yarı zaman zaman ev sahibi Bursaspor takımını kendi sahasında kabullenip oynasa bile maçta öyle dakikalar var ki oyunun kırılma anları olarak kabul edilebilir.
Şöyle ki; Dakika 2 - Samsunspor kaleye gol için çektiği mükemmel şut Bursaspor kalecisi zorlukla topu çıkartıyor. Dakika 29 - Mustafa Sarp kalenin dibinden bomboş kaleye topu gönderemiyor. Hemen akabinde Vederson'un frikiğini kaleci Ahmet Şahin 90 diye tabir ettiğimiz köşeden kornere çeldi. İlk yarnının son 10 15 dakikasında Samsunspor yine baskıcı oyununu oynamak isterken forvet oyuncularının beceriksizliği açıkça görülüyordu. İlk yarıda Samsunspor takımının  defans bloğundaki oyuncuların görevlerini fazlasıyal yaptıklarını izledim. Hele hele Adam ve Kemal'e seyrederken büyük bir zevk aldım. Kaptan ilk yarı yaptığı müthiş kurtarışla yine gemisini kurtaran isim oldu.
Gelelim ikinci yarıya;
Samsunspor yine gayretli ama ortada benim anlayamadığım maçta oyundan alınana kadar iyi mücadele eden Fink ve Adem'in oyundan alınışı Samsunspor'un hem orta saha direncini hemde defans bloğunun boçulmasını ortaya çıkardı. Şok basit bir ikinci sarı kartla kendisini oyundan attıran Zenke'nin ne yapmaya çalıştığını ise anlamış değilim.
Dedim ya ilk yarıda gemisini kurtaran bir kaptan vardı diye. Yediği golde bana göre hatası yoktu. Eğer Samsunspor Bursa deplasmanında farklı bir yenilgiyle dönmüyorsa bunda en büyük pay sahibi olan kalecimiz Ahmet Şahin dir diyebilirim.

Samsunspor bana göre hiçte haketmediği bir mağlubiyet aldı dersek abartmamış oluruz. Dediğimiz gibi maçın kırılma anları vardı. Ama ne yazık ki biz Samsunspor takımı olarak onları değerlendiremedik. Şu anki durumumuz hiçte iç acıcı değil ama şu demek değildir ki biz bu işi kaybederiz. Daha yolun başındayız. Daha önümüzde 20'nin üzerinde maç var. Bu da şu demek oluyor bir ata sözü vardır 'bu köprünün altından çok sular geçer' biz işimize bakalım bu takımı beğenmeyenler bir gün utanacaklardır.
- Önemli olan yapılan hatalardanr ders çıkarmaktır, tedavisini yapmaktır
- Daha iyi olacağını ümit ediyorum
- Bizden söylemesi
-Hoşça kalın


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR