Çok çalışmışlar!

 


- Ülkemizi tam bir yıldır meşgul eden ülkenin çoğu zaman gündemini değiştiren bir olay vardı,neydi bu önemli olay, ülkede 'Şike' denilen insanların kafalarını karıştıran günlük dertleri ve olayları unutup daha doğrusu ülke insanlarına bunlar unutturulup kafaların içinde sadece tek bir şeye odaklanması sağlanmış ve bunda da başarılı olunmuştur.

- Daha olaylar ilk çıktığı daha doğrusu açıklanmaya başladığı günden itibaren hep söylemiş hep yazmışımdır. Göstermelik cezalar verilecek olaylar kapatılacaktır. Bazı dostlarımız bizim bu söylediklerimize pekte inanmamıştı. Ama en son açıklanan kararlar bizim ne kadar doğru düşündüğümüzü ortaya çıkardı.

- Benim asıl merak ettiğim olay ise bütün bu olaylara etik kurulunun verdiği rapordu.O da gece 03.00 sularında açıklanıyor. Bu da şu demektir; orada görev yapan arkadaşlarımız demek ki bu işi çok önemsemiş ve evlerine bile gece gündüz çalışmışlar. Eeee onlardan da bu beklenirdi.Zaten adamlar görevlerini yapabilmek için gecelerini gündüzlerine katmışlar ve olayları çözmüşler.

- Şimdi ortada en büyük suçlu olarak 3 yıllık ceza yiyen bir İbrahim Akın var. Yahu kardeşim 40 yılı aşkındır sporun içindeyim tek başına şike yapan veya olayları meydana getiren bir şahsada ilk defa katılıyorum. Sen neymişsin be İbrahim Akın,sen tek başına neler yapıp neler becerebiliyormussun sana helal olsun be kardeşim...

- Dedik ya göstermelik cezalar verilecek bir iki tane kurban seçilecek ve olaylar kapanacak. Ama madalyonun bir de arka yüzü var acaba bu olaylara UEFA ve FİFA ne diyecek. Onlar zaten kararları TFF'den Türkçe olarak istediler. Acaba ülkemizi ziyarete geldiği zaman UEFA Başkanı Platini ile bu konuda bir müzakere yapıldımı bu da merak konusu.

- Yoksa hani derlerya yandı keten helva diye. Zaten rezil olmuştur bu da onun ülkemizin en az kayıp ve zararla çıkmasıdır.
- Sakın haa... UEFA ve FİFA bize yaptırımlar getiremez diye düşünmeyin çok büyük gaf yapar altından kalkamazsınız.
- Çok güzel bir ata sözü vardır 'Güneşi çamurla sıvayamazsınız' bu hataya düşmeyelim.
- Anlayanlar anlamıştır
- Hoşça kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR