Lafın kısası

"GİTTİĞİNİZ HER YERDE BİZİ GÖRECEKSİNİZ" diye pankart açan, hemen hemen bütün deplasmanlara giden bu insanlara yazık değil mi? Maç sonrası yazdığım yazıda söylemiştim; Samsunspor ne oynadı diye, çoğu yazar  arkadaşlarla aynı fikirde buluşmuşuz.
Şimdi soruyorum? Ortada bir yanlış var, oda sahaya çıkan takımın yanlış ve hatacı olduğu görüşüdür. Sırasıyla öğrenmek istiyorum Petkoviç hocam bana anlatsın! 1. Dilaver nerede, 2. Murat Yıldırım'a ne oldu, 3. Ufuk Bayraktar bu takımda ne oynuyor, 4.Kemal bu takımın sağ bekimi?, 5.Genç kaleci Ertuğrul neden kesildi. Şimdilik bu kadar soru yeter diye düşünüyorum. Alta haftalık bir periyot içinde liğin en çok gol yiyen 3 takımdan birisinin olmasıda defans bloğunun içler acısı durumunu açıkca ortaya koyuyor. Öyleki ne bir sistem, nede bir kademe anlayışı bile görülmezken orta saha dediğimiz, bir futbol takımının 2nci bölgesi olan yerde ise hemen hemen hiç kimse göremezken, 3üncü bölge olarak kullanılan hücum hattı denilen bölgede ie sporcuların iteklenerek hücuma kalkabileceklerini üzülerek izlerken, sayın petkoviç hocanın sezon başından beri vede milli maçlar nedeniyel verlien arada neler yaptığını çok merak etmekteyim. Söylenenlere göre hocamız büyük bir taktik ustası imiş. Ama ne yazık ki, biz hala bunu göremedik.
Lafın kısası şu; takım sahaya çıkar 3 sonuçtan birini alır, ama ortaya futbol adına en azından birşeyler koyar. Altı haftalık periyotta maalesef ben şahsım adına birşey göremedim. Şayet gören varsa bana söylesin bende inanayım.
Son maç sonrası birşey yazmıştım; bir takımın saha dizilişindeki taşlarla oynayıp onların yerlerini değiştirirseniz, sonuçta kaçınılmaz olur. Yardımcı hocaların bu kulüpte hiçbir şey söylemedikleri, sadece maç seyrettikleri de ortaya çıkıyor. Yazık sevgili kardeşlerim başta Tarkan ve Yunus hoca. Sizler hiç olmazsa biraz konuşun bu takım hakkında gerekli bilgileri siz yukarıya ulaştırın. Yarın herkes gider, ama yine sizler Samsun' da kalırsınız bunu iyi düşünün çünkü insanlar size bütün bunları soracaktır.
Kısacası; iş işten geçmeden daha doğrusu tehlike çanları kapıda çalmadan, gerekli tedbirleri alın. Yoksa eyvah para etmez. Biran  önce toparlanıp önünüze bakın yoksa hatalar zinciri sonunda kaybedilen puanları toplamak çok zor olacaktır.
- İnşallah bizler yanılırız.
- Dost acı söyler.
- Bizden söylemesi.
- Hoşçakalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR