Bu futbolla mı !

Samsunspor kendi sahasında bir yakalamak için Antalyaspor karşısında alacağı galibiyet bu serinin başlangıcı olacaktır. Samsunspor taraftarlarına bu macta çok büyük görevler düşecektir.
Sezonun başından itibaren oynadığı 11 maçta sadece sezon başında kendi sahasında oynadığı Gençlerbirliği maçında 3 puanla tanışan daha sonra oynadığı 10 maçta 5 beraberlik 5 mağlubiyetalan Kırmızı-Beyazlılar için olmazsa olmazlardan birisi olan bu önemli maçta tek paraloların galibiyet olması gerektiği şeklinde yapılmış olan bir motivasyonla Samsunsporun alacağı 3 puan kendisine bir güven getirecektir.
Gelelim maça; stada girdiğimde çok az bir seyirci kitlesinin olduğunu izledim. Samsunspor maça hızlı başladı. Sagdan kaleye gönderilen 2.dakikada durumu 1-0 yaptı. Golden sonra birkaç iyi pozisyon bulduk ama gününde olan Kemal bu akınlara  yerinde ve zamanında yaptığı müdahalelerle rakip takip ataklarını etkisiz hale getirdi.Samsunspor'un bu maçtaki en büyük eksiklik ise Zenke gibi kuvvetli ve çabuk bir adamın bu maçta olmayışı çok ama çok arandı. İlk yarı sonucu konuk ekip atak bir oyun sergilerken Samsunspor takımının    oyundan çok uzak olduğunu izledim.
Gelelim 2'inci yarıya
Samsunspor takımı 2'inci yarıda bana göre herzaman söylediğim gibi santraforsuz oynamaya başladı.anlayamadığım petkoviç'in ikinci yarının yarısının geçmesine rahmen Bance'ye nasıl bu kadar sabrettiğini Burak Çalık diye bir Santraforun var kulübede oturuyor oynanan 75 dakikalık futbol içinde konuk ekibin topa daha çok sahip olduğunu tek noksanları ise son vuruşlarda başarılı olamadıklarıydı. Şimdi bazıları hemen yazacaktır, efendim şu taktikle oynadık, sunu yaptık oyunun mutlak hakimi bizdik gibi. Herhalde biz başka bir maç izledik.
Samsunspor oyunu tamamen kendi sahasında kabullenip sanki oyun böyle bitsin der gibiydi. Kenar yönetiminde işin cabası olarak göründü... 85.dakikada Bance - Burak değişikliği nasıl olduysa gerçekleşti.  Samsunspor oynadığı futbolla bana göre ilerisi için hiç ama hiç umut vermedi...
- Dost acı söyler
- Futbol kötü sonuç iyi. Bunada şükür
- Bizden söylemesi, hoşçakalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR