Samsunspor Ruhu…

Bugün gerçekten Samsunspor  Taraftarının ruhuna bir kez daha şahit oldum. O ne güzellikti öyle. O ne muhteşemlikti. Maçtan önce konuşurken;  Arkadaşların her biri aynı şeyi söyledi:  “Geçen sezon 4-0 kazandığımız, Gaziantep Bld. maçındaki hava var.” Gerçekten de öyle bir hava vardı bugün Samsun'da.
Maçın cumartesi günü olması ve saatin erken olması sebebiyle full kapasite ile oynayamadık. Fakat gerçek Samsunspor Taraftarı tribünlerde yerini aldı. Baktığımız zaman, taraftarımızın inancının bizi nereye getirdiğine gözlerimle bir kez daha şahit oldum. Tüylerim inanın diken diken oldu. Gollerdeki sevinç bizleri öylesine yansıtıyordu ki, kelimeler kifayetsiz kalır. Şirinleriyle,  Maratonuyla herkes dört dörtlüktü. Trabzonspor'a göndermeler yapılması ihmal edilmedi, edilmemeliydi !
Maçta şüphesiz ki en iyi ismimiz Gekas'tı. 2 gol buldu. Doğru koşular yaptı. Bir Serkan Aykut izledik sanki bugün. Golleri de onu andırdı zaten. Golcü futbolcu hemen kendini belli ediyor. İkinci olarak da bence Ekigho'nun performansı skoru etkiledi. Pozitif futbol anlayışı ve mücadelesinden dolayı kendisini  tebrik ediyorum. Bir de boşta olan arkadaşını görmeyi başarırsa çok daha iyi olacak.
Bunların yanında, defansımızda tüm sezon boyunca 1 dk. forma şansı bulan Voldomiro oynadı. Kendinden emin, önüne ve sağ – sola oynayan bir stoper izledik. Kafa toplarında da çok etkiliydi. Akaki veya Bahia'nın yerine çok daha iyidi.
Gollerden sonraki sevinçlerde ise bir kenetlenme gördük. Bu da çok hoşumuza gitti. Eğer takım olmayı başarabilirsek, çok daha iyi olacak. Güzel günlere hasret kaldık.
Takımımız bugün kazanmak zorundaydı ve kazandı. Sırada Salı günü oynayacağımız Manisaspor mücadelesi var.
Hemen bu maçı unutup, o maçı düşünmeye başlamak zorundayız. Manisaspor, Orduspor'dan daha diri bir ekip. Simpson ve Yiğit Gökoğlan gibi iki önemli silahını kaybeden Manisaspor'u yenmeliyiz.
Artık her maçımız bir final. Önümüzdeki 4 maçın 3'ü içeride.  Fenerbahçe maçına kadar hepsini kazanmalıyız.
Haydi Çocuklar, Başarabilirsiniz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR