Bu günlük


Süper Ligin son 4 haftasına girerken Samsunspor takımı ateş çemberinin tam ortasına düştü. Düştü diyorum çünkü matematiksel olarak hala 12 puan alacak ve rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Tabiki futbolda herşey olabilir 'çıkmadık candan ümit kesilmez' Şimdi benim asıl öğrenmek istediğim bu takımın bu hallere nasıl düştüğüdür. Parasız olarak Bank Asya Ligi'nden Spor Toto Süper Ligi'ne çıkan Samsunspor bu ligden nasıl düşme potasının içine girdiğidir.

- En çok üzüldüğüm insan ise şüphesiz ki Sayın Başkan Kazım Yılmaz Beyefendi. Herhalde Başkan cebinden bu kadar para kulüp için harcamamıştır. Hem parasını hem zamanını verip sağlığını bile tehlikeye sokup sıkıntılara giren bir insana soruyorum. Yazık değil mi etrafındaki insanların ona yardımcı olması gerekmez miydi diye düşünüyorum.

- En çok merak ettiğim Sayın Başkanla birlikte beraber yola çıkmış onunla kader birliği yapmaya kalkan ama Başkanı çok erken yarı yolda bırakan bazı dostlarımıza seslenmek istiyorum. Acaba bu hareketiniz size yakıştı mı siz şimdi sezon biter bitmez hemen beyanat vermeye başladınız. 'Biz zaten böyle olacağını biliyorduk, biz söylüyorduk' gibi laflarla yine ahkam kesip yine gündeme gelmeye çalışacaksınız. Ama şunu unutmamak gerekir ki 'gemiyi en son kaptanlar terkeder' İşte o kaptan hala geminin başında dimdik bütün azametiyle duruyor. Ama sizler (Bazılarını ayrı tutuyorum) gemiyi hemen terkedenlersiniz. Hep merak etmişimdir. Acaba onların içinden kaç tanesi elini cebeni atıp Başkana yardımcı olmuştur.

- Asıl önemli konulardan biride bu takımın başına Adnan Sezgin'i kimin bela ettiğidir. Aldığı para ve aldırdığı üç aylık futbolcular için Samsunspor Kulübü'nün kasasından çıkarak ve çıkan paraların hesabının nasıl verileceğidir. Çoktandır yazmak istemeyişimden ama kötü gidişatı görünce yazmak istedim. Belki bazı vicdan sahibi insanların harekete geçmesi ile Samsunspor Kulübü'ne yardımcı olmak için harekete geçerler diye yine diyoruzya dönüp dolaşıp biz kazanıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz.
- Kimse şunu unutmasın Samsunspor Küme düşmüşse Samsun şehri küme düşer
- Acaba bazıları bunun hesabını nasıl verecek
- Kazım Başkanı yine tebrik ediyorum. Mücadelesine ve savaşına dimdik devam ediyor.
- Bazıları ise gemiyi ilk önce terkediyor
- Devamı gelecek beyler, ben yazmaya siz okumaya devam edeceğiz, bugünlük bu kadar... Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR