YAKIŞANI YAPIN!

- Geçenlerde basında bir haber çıktı! Çoğu kimsede haberle o kadar da ilgilenmemişti, daha doğrusu pek ilgi çekmemişti haberin içeriği, bu yüzdende fazla değer verilmeyen haberle çoğu insan ilgilenmemişti bile, tabii Samsunspor kulübünün bir sürü derdi varken bu habere pek itibar edip önemsenmezdi.
- Ama konu hiçte öyle öyle değildi. Bir taraftan yabancı sporcuların paraları için VEFA' dan gelen yazı, diğer taraftan yerli oyunculara olan borç ve daha da önemlisi başkanlıktan istifa ettiğini açıklayan Kazım YILMAZ'ın alacağı olan 14 milyon gibi bir meblağ karşısında yönetim kurmakta zorlanan bir Samsunspor' un başına bir sıkıntıda milli EMLAK' tan geldi.
- Neydi bu kötü haber; Samsunspor' a bir nokta fayda sağlayan fuar içi park ücreti idi. Ama ne yazık ki tutulan evraklar sonucu Samsunspor' a 1 milyon 200 bin lira bir ceza parası yüklendi.
- Şimdi ben soruyorum?
- Fuar içi denilen yerdeki park ücretini Samsunspor kulübünün Alman kimle ki rahatsız ediyor?
- Kimler bu rantı eline geçirmek istiyor?
- Kimlerin adamları bu pastadan biz ne mal analım, Samsunspor' a gitmesin diye uğraşıyor.
- Kısaca bütün bunları sorarken aklıma ilk önce şöyle bir soru geliyor. Samsunspor kulübü başka bir şehrin takımı mı diye bunu hep kendime sormuşumdur.
- Hani konuşurken hep ahkâm keserek, bol kefeden atarak söyleriz ya Samsunspor bir marka' diye, gerçi söylediklerimize bizde inanmıyoruz ya! Orda da tek bir gerçek var maddi yönden çok kötü bir durumda olan Samsunspor olduğu gerçeğidir.
- Beyler; Allah aşkına bu şehri yönetenler, bu şehrin seçtiği bürokratlar biraz sağduyulu olunda bu olaya ve Samsunspor' a sahip çıkın. Samsunspor sayesinde ülkede tanınanlar lütfen elinizi taşın altına koyunda. Bu hastayı ayağa hep birlikte kaldıralım.
- Şayet böyle birlik beraberlik olmazsa bu şehir ve bu takım. Bir Zonguldak, bir Malatya ve başkaları gibi kaybolmaya mahkûm olur, ama bazıları da altında ezilip gider gibi geliyor bana. Gelin siz siz olun bu par boğazdaki Samsunspor' a sahip çıkın işte o zaman gönüllerde taht kurarsınız.
- Yoksa tarih önünde bunun hesabını veremezsiniz
- Gösterin Samsun sporluluğunuzu, gösterin Samsun sporluluğunuzu
- Size de yakışan budur.
- Samsun halkı da sizlerden bunu bekliyor.
- Bizden söylemesi.

 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR