Sahipsiz şehir


Samsunspor Kulübü ne yazık ki geçen sezon çıktığı Süper Lig'den bir sezon sonra ne yazık ki düştü. İnsan bunları kaleme alıp yazmaya başlayınca zoruna gidiyor. Ama ne yazık ki bunlar hayatın gerçekleri dünyanın sonu demek değildir. Yanlız burada ilk önce hata yapanları daha doğrusu suçlu olan varsa suçluları daha doğrusu suçluları arayıp bulmak lazım diye düşünüyorum.
Şimdi bir çok dostumuz ben bunrları daha önce defalarca söyledim ama dinleyen olmadı diye bir sürü palavra atacaktır. Yanlız söylediğimiz 'sahipsiz şehir' sloganının gerçek olduğudur. Aslında suçlu aramaya hiçte gerek yok. Çünkü hepimiz suçluyuz gibi geliyor bana. Nedenine gelince hani konuşurken hep bol keseden atarak diyoruz ya '19 Mayıs Şehri', 'Atatürk'ün Şehri' diye ama sadece bunlar bizim sözde kullandığımız oyalayıcı kandırıcı günü kurtarmak için kullandığımız gündem değiştirmenin açıkca olmasa bile oyalama taktikleri ile yaptığımız metodlar.
Şimdi ne oldu Samsunspor küme düştü hayır Samsunspor küme düşmedi, Samsun şehri bürokratıyla, siyasetçisiyle yani anlayacağınız şehir ekonomisiyle birlikte komple düştük. Şimdi asıl burada suçluları aramak lazım. Başkanlığa geldiğinden beri yanlız bırakılan kendisine yardımcı olunmayan bir başkan ki cebinden de hatırı sayılır bir mali güç veren ama bununda karşılığını maalesef alamayan bir başkana üzülüyorum.
Bu kulübün yüzünden kalp rahatsızlığı geçirdim, çoğu maçı seyretmeye dayanamıyorum. Ama seyretmeden de duramıyorum. Seyrettiğim ve gördüğüm ise yanlız şu yani şehrin içindeki insanlara ve kulübe sahip çıkmayanlar yine ortalıklarda. Şehre maç olduğu birgün üst seviyede bir bürokrat gelirse işte o zaman hepsinin 19 Mayıs stadyumunun şeref tribününde olduklarını üzülerek gördüm. Onun dışında 19 Mayıs Stadının yakınından bile geçmediklerini izledim.
Diyoruz ya 'sahipsiz şehir' diye demek ki haksız değiliz.
Bu gerçeği unutmayalım her takım ligden düşerde çıkardı. Ama bu kulübe bu takıma sahip çıkmayanlar iyi günlerde ondan nemalanıp istifade edenler bunun hesabını nasıl vereceklerdir. İşte asıl merak ettiğim budur.
Tarih bazılarını affetmeyecektir. Dahası var beyler başladık bir kere. Hoşçakalın...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR