KARABULUTLAR

Samsun ikinci yarının ikinci maçına kendi sahasında Galatasaray'la oynayacağı çok önemli puan mücadelesi için sahaya çıkacak. Yeni yıla girerken birçok sporcusuyla yollarını ayıran yeni yıla yeni umutlarlag giren Samsunspor ikinci yarının ilk maçında deplasmanda oynadığı ve beraberlikle sonuçlanan Gençlerbirliği maçı sonrası herkesin merak ettiği acaba Galatasaray maçında neler olacağıydı;
Maça Samsunspor beklenenden de iyi başladı orta sahayı kalabalık tutup Zenke ve Ekıgho gibi süratli adamlarla Galatasaray defansının arkasına sarkmayı düşünüp gol pozisyonları yakalamak istediği açıkca görünürken sağ kanatda da arkada adem onun önünde Murat Yıldırım'la rakip takımın sol tarafını harmanlayıp bu kulvardan da kanat organizasyonları yapıp oyunun daha çok topun arkasındayken devamlı rakip kalede gol aramak istemeleri açıkca görüldü.

Galatasaraylı Sabri'nin yaptığı bir hatayı iyi takip eden Ekigho Galatasaray kalecisininde yavaş hareketlerinden istifade ederek Samsunspor takımını 1-0 galip duruma getirdi.

Oyun Samsunspor'un daha disiplinli ve akıllı oynamasını sağladı derken; yine Ekigho Sabrinin bir anlık yavaşlaması sonucunda aldığı topla düzgün bir vuruşla 2. Samsunspor golünü Galatasaray filelerine bıraktı. Galatasaray biraz kıpırdanır gibi görünürken ilk yarı bitti.

İkinci yarıya Sabriyi oyundan alarak başlayan Galşatasaray ikinci yarının hemen başlarında 51. Dakikada kaleye gönderilen topta Ertuğrul'un geç kalması Galatasaray'a gol şansı oldu 2-1 Galatasaray takımı bundan sonra bütün riskleri alarak oyunu rakip sahaya yıkmak için herşeyi denemeye başlamıştıki dakikalar 69'u gösterirken Samsunpor defansının inanılmaz hatası sonunda Galatasary ikinci golünü kazanarak durumu 2-2 ye getirdi.

Bundan sonra iki  takımda skoru değiştirebilmek için zaman zaman defans güvenliklerini bırakıp gol aramaya başladılar dakikalar 77'yi gösterirken yine bir kanat organizasyonu sonunda soldan ortalanan topu Samsunpor defansının bakışları arasında Milan Baroş 3. Galatasaray golü olarak Samsunspor filelerine bıraktı bu golle Galatasaray takımı 2-0 malubiiyetten 3-2 galip duruma geçti dakikalar 83'ü gösterirken Galatasaray Takımı Sercan'ın ayağından bir gol daha bularak durumu 4-2 yaptı.
Benim anlayamadığım oyundan Fink ve Murat Yıldırım'ın alınmalarıydı daha doğrusu ben bu akşam maçı seyrederken şunu anladım ;  HOCA FARKI biri kötü oynayanı oyundan alıyor, diğeri ise görevini yapanları oyundan alıyor.


 Ne diyelim iyisini biliyor demektir.
 Karabulutlar başımızda dönüyor.
 Hakkımızda hayırlısı.
 Hoşçakalın.
dost acı söyler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR