Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

On hafta daha beklemeye bu kalp dayanmaz….

 

         Bence fikstür deki konumu bakımından, lig teki en kritik maçına çıkan Samsun sporda daha maç başlamadan Fink in ağrıları nedeniyle oynayamayacağını duyunca bu futbolcu ve takımımız adına gerçekten üzüldük. Takım listesinde ilk on birde Bahia nın yerinde gürcü Akaki yi görünce, bu sefer hiç şaşırmadık; çünkü Petkoviç in böyle süprizlerine artık bizlerde alıştık.  Karşılaşmadan önce ve sonrası Bance ye verilen destek mükemmeldi. Fakat bu destek Bance ye sadece şans getirdi ki, karşılaşmanın üçüncü dakikasında boş kaleye vurmadığı; üstüne basa basa yazıyorum,''VURMADIĞI'' sadece topu boş kaleye dokunarak ''YUVARLADI'' çünkü bu futbolcu o topa vurmaya kalksa, inanın bana ya ayak bileği ile vururdu, yada ayağını çimlere sürter, o posizyon kaçardı. Allahtan topa dokunarak yuvarlayınca takımımız 3. ncü dakikada 1-0 öne geçti.
           Kariyeri boyunca atak ve hücum futbolunü benimsediğini söyleyen Petkoviç in, takımı, yensede yenilsede geriye dönük oynatmasına bir anlam veremiyorum. 6 eksikle Samsuna gelen Antalya spor da orta saha eksik, forvet eksik olmasına rağmen,  ısrarla savunmaya yatmamız akıl alacak gibi değil. Her an gol yeriz endişesi ile izlediğimiz karşılaşmada, Antalya spor defansına yapacağımız ufak bir baskı ve presle bile topun rakip sahada kalmasına neden olacakken, taraftar ve bizlerin tansiyonlarını ve kalp atışlarını yükseltmeye hiç gerek yoktu. Eksiklerinden dolayı çok kötü gününde olan Antalya spor 90 dakika boyunca topa daha çok sahip olan, üç pas yapan taraftı.
          Bu karşılaşmada aldığımız üç puan sadece skor tabelasına SAMSUN SPOR 1   ANTALYA SPOR 0 olarak yansıdı, sadece bu kadar.Oynadığımız oyun sistemi ve böyle bir futbol anlayışı ile önümüzdeki karşılaşmalarda galibiyet için bir 10 hafta daha bekleriz gibi geliyor bana……. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR