Hakemi de yenmek !

Havanın soğuk olması, seyircinin maça olan ilgisini etkilemiş görünürken maraton tribünün hemen hemen dolması ise bir bakıma insanın hoşuna giden görüntü olarak ortaya çıkıyordu.

Samsunspor maça çok iyi  başladı. Sağlı sollu ataklarla Manisaspor defansının bunaltan Samsunspor forvetleri 7.Dakika"da atılan korner atışı sonunda Volkan"ın topu iyi takip etmesi sonucu skoru Samsunspor lehine çevirdi. 1-0

Maçın ilk yarısında Samsunspor takımı iyi top oynamasına rağmen karşısındaki takımında lig lideri olması daha doğrusu iyi bir kadrosu olmasıda  oyuna ayrı bir güzellik getirirken Samsunspor takımının oyun içinde iyi mücadele etmesi kontra atağa çok iyi çıkması gözden kaçmadı.

Gözden kaçmayan ilk devrenin olayı ise maçın hakem triosuydu; hele hele sahada  çaldığı çalmadığı verdiği vermediği sarı kartlarla bir orta hakem vardı ki evlere şenlik maç öncesi orta hakemin Aydın bölgesinden  olduğunu öğrenince de aklımdan bazı şeyler geçmedi dersem yalan söylerim İlk yarda"da bunu bariz bir şekilde izledik.

İkinci yarının ilk yarıdan pekte bir farkı yok gibiydi Samsunspor rüzgara karşı iyi direnip ani kontra ataklarla gol ararken iyice geriye yaslanması Manisaspor"a avantaj sağlasa da kontra toplarla rakibine rakibine karşı gol ararken. maçtan daha çok dikkatimi çeken olay ise yine tekrar ediyorum. Maçın hakemi böyle bir hakemin liglerde nasıl maç yönetmesine izin verildiğine de şaşırıyorum.

Merak ediyorum acaba bu maçın gözlemcileri kendisine kaç puan verecekler Samsunspor sahada yapabileceği her şeyi yaptı, golünü de attı, Daha doğrusu Samsunspor takımı dün sahada hakemide yendi. Bu galibiyet size yakışır bizden söylemesi Hoşcakalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mahir Sarı Arşivi
SON YAZILAR