Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Yıldızların taç giyme töreni

Ben bir vergi memuru olarak tüm mesai arkadaşlarımın 23 Şubat - 1 Mart 2009 Vergi haftasını kutlarım. Samsunspor'da üzülüp, Samsunspor'da sevindikleri için teşekkür ederim. Bir de şunu özelliktle belirtmek istiyorum, içinde bulunduğum maliye teşkilatı göstermelik değil, yürekten bu aşka sevdalı.
Bir hafta önceden başlayan çirkin olaylara bu haftada Ege Bölgesi'ne bağlı bir hakemin verilmesi eklenince; ben umudumu kesmiştim. Ama Ercüment Coşkundere takımı çok iyi hazırlamış ki bir de buna müthiş taraftar baskısı eklenince sonuç muhteşem. Duran toplara çalışmanın semeresini 7.dakikada kornerden gelen topla aldık. Defansın arkasına atılan toplara koşan Oktaş ve Volkan, Manisa'nın kalecisi ile rakipten alınan toplara koşan Oktay ve Volkan Manisa'nın kalecisi ile akraba oldular. Defansımızın kademe anlayışı ile rakipten çalınan topları Ömür ve Sercan akıllı kullanınca ileride çok iyi çoğalmaya başladık. Golden sonrada yaptığımız ayağa paslarla rakip forvetlerini yormayı başardık. Bu yüzden  ilk yarının son 10 dakikasında topun bizde kalmasını sağladık. İlk yarıda Manisa'nın yapamadığını Aydın'lı hakem yapmaya kalktı, ama başarılı olamadı.
İkinci yarıda Manisa hakemide arkasına alarak presle oyuna başladılar. Bizde defansı biraz öne kurunca bu sefer rakibin forvetleri arkaya çok rahat sarkmaya başlayınca defansımız mecburen geri çekilmeye başladı. Bunun sonucunda da forvetimiz orta sahaya yakın oynamaya başladı. Bu yüzden Hoca, Volkan'ı alıp Burhan'ı oyuna sürerek ikili olan forvetimizi haklı olarak tek forvete indirdi. Aslında Hoca'nın amacı orta sahayı kalabalık tutmaktı. Ama genç futbolcularımızın gol yememek maksadışya geriye yaslahması kalecimiz Hasan'ıhn oyuna hakim olmasına neden oldu. Geriye yaslanınca tabiki mecburen acemice hatalar yapıldı. Ama bunları ustalıkla atlatarak bu takımın ileride bu taraftar ve çok iyi bir yönetimle neler yapabileceğini herkese kanıtladılar. Teşekkürler çocuklanr, teşekkürler Ercüment Coşkundere ve ekibi. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR