BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ

 

 

Samsun 19 Mayıs stadı 41 yıl önce Samsunspor-Trabzonspor taraftarlarına merhana dedi.. Ve cumartesi günü oynanan Yeni Malatyaspor maçı ile kapılarını kapatarak acısıyla tatlısıyla yaşnan tüm anıların ardından hüzün bir veda etti.. 50 yıldır takip ettiğim Samsunspor'u 19 Mayıs stadında çok güzel anılarımız geçti... Maçlar kazandık ağladık, Maçları kaybettik üzüldük.. 19 Mayıs stadı benim için anıları çok olan bir stat olması dolayısı ile en çok şahsımı üzmüştür.. 

 

Samsunspor Play-off hayallerini kendi saha ve taraftarları önünde 19 Mayıs çimlerine gömerken eskilerin tabirleri ile bir masal geldi aklıma.. "Bir varmış, Bir yokmuş"... Ben size cumartesi günü yayınlanan köşe yazımda Samsunspor'un play-off şansının % 1 dahi olmadığını belirttim.. Haklıda çıktı.. Sahsında son maçında seyircisine veda eden 19 Mayıs stadı yıllardır o Yüce taraftarın kahrını çekmiş bir stadyum olarak tarihe geçecektir.. 

Şayet yeni Malatyaspor karşısında galip gelseydik.. Play-off umutlarımızı son haftaya taşımış olacaktık.. Ne yazıkki kendilerinden beklenen futbolu sergileyemeyen, Çok net pozisyonları gole çeviremeyen.. Maçın başından sonuna kadar Teknik direktör Engin Korukır'a istifa çağrısı yapan taraftar, takımının galip gelmesini sağlayamamış oldu.. Ve sonunda da Engin Korukır Basın açıklamasında görevinden istifa ettiğini söyledi... 


Samsunspor iki sezondur Play-off'dan Süper lig şansını kazanamamanın üzüntüsünü yaşıyordu.. Ne yazıkki 3. sezon'da Play-off şansını kılpayı kaçırdı.. Bana göre Play-off'a çıkmadığımız da çok iyi olduç.. Üçüncü kez Süper lige kapısından dönmemize ben ve taraftarlar dayanamayacaktı.. Ve bu durumuda hazmedemeyecektik.. Artık önümüze bakalım.. Merhaba 2016-2017 sezonu. Yeni sezon'da neler yapabiliriz.. Artık onu tartışmalıyız.. Yönetim gidek'mi ?.. Kalacak'mı ?.. Onu konuşmalıyız.. Günahı ile sevabı ile bir sezonu daha geride bıraktık.. 1 Yıldır Denge Gazetesinde köşe yazarı olarak sizlerle beraber oldum.. Sizlere en yeni en taze haberleri aktarabilmek adına büyük bir mücadele sergiledim.. Dün kutlanan "Cennet Annelerin Ayaklarının Altındadır" sözünün en güzel söz olduğunu hatırlatarak tüm okuyucularımın Anneler günün en içten dileklerimle kutlarım.. Esen Kalın.. Sevgilerimle.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin.. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR