LİDER KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Samsunspor kendi saha ve taraftarı önünde Bak Spor'u konuk etti.. Karşılaşmaya hızlı başlayan Kırmızı şimşekler rakip kaleyi adeta abluka altına aldı.. Mücadelenin 8. dakikasında Yılport Samsunspor'un kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Gökhan Alsan deyim yerindeyse iğne deliğinden geçirdiği meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 

Bu gol Samsunspor'u rakibi karşısında net bir şekilde rahatlattı ve ilk yarının kalan dakikalarında Bahattin Köse bir birinden net gol pozsiyonlarını değerlendiremedi ve mücadelenin ilk yarısı Samsunspor'un Bak Spor karşısında 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.. 

Maçın ikinci yarısında Samsunspor tribünleri inanılmaz bir destekle takımlarını ateşlemeye ve Kırmızı Şimşeklerin ikinci golü bulmaları adına ellerinden gelen herşeyi yaptılar.. Ancak aynı Bahattin ikinci yarıda da bir birinden önemli pozisyonları değerlendirmedi ve takımın en golcü oyuncusu Bahattin Köse maçın 65. dakikalık diliminde herkesi şaşkına çevirdi. 

Manisa FK'nın da deplasmanda Hekimoğlu Trabzonspor ile 0-0 berabere kalmasının ardından Samsunspor taraftarları ikicni golü bulmaları adına takımlarını harekete geçirdiler.. Gökhan Alsan ceza sahası ortasında enfes bir tek vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol maçında son golü oldu ve Samsunspor şampiyonluk adına kritik bir maçta sahadan galibiyetle ayrıldı ve Manisa FK'ya 2 puan fark atarak liderliğini pekinleştirdi. 

Yolun sonu şampiyonluk.. Artık Samsunspor liderliğin tadını iyiden iyiye aldı ve liderlik koltuğunu asla bırakmaya niyeti yok.. Her şey Samsunspor ve Samsun halkına güzel.. Sezon sonu Cumhuriyet meydanında şampiyonluk sevincini kutlamaya az kaldı.. Saldır Samsunspor, Camia olarak tek ses tek yürek oldu.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR