Gelişmeler Takıma Yansımasın...

Gelişmeler Takıma Yansımasın...

 

Ptt 1.lig'de mücadele veren Kırmızı şimşekler Adanaspor beraberliği ile maç sonrası tribünlerde ve Protokol girişi önünde Kulüp Yönetimine, Teknik direktör Erhan Altın'a gösterilen tepkiler neticesiyle 3 yıldır takımın başında bulunan Emin Kar'ı pes ettirerek istifa etmeye zorladı. Emin Kar Başkanlıktan ayrılıp Yönetimdeki görevine devam edeceğini söyleyerek akıllarda soru işareti bıraktı..


Şimdi soruyorum size Başkan ayrıldığı Kulüpte diğer Yönetim beraber gitmelimi ? yoksa kalmalımı ? bana göre bu tartışılır.. Samsunspor son haftalarda iyi futbol oynamaya ve puan toplamaya başladığı zaman Kulüp içinde meydana gelen olumsuzluklar takıma yansırsa acaba ilerleyen haftalarda neler olur.. Bana göre iyi olmaz. Şuanda Samsunspor'un güçlü bir Yönetime ihtiyacı var cünkü maddi sıkıntılar içerisinde kıvranan, eski futbolcu alacakları ile boğuşan ve çalışanlarının ve alt yapı antrenörlerinin maaşlarını ödüyemez duruma düşen bir Kulüp bundan sonra neler yapabilir..

 

Bana göre gelişen olaylar zincirin bir halkası gibi.. Bu hafta sonuna doğru Yönetim acilen toplanarak Başkanını seçmesi gerekli. Bu olaylar sonrası AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı Recep Hun, Adem Soycan, Mehmet Bank ve Teknik direktör Erhan Altın ziyarette bulundular.. Bu ziyaretin arkasında görünen şey Samsunspor'un yükselen ateşini söndürme olasa gerek.. Kim olursa olsun isterse düşmanım olsun bugünlerde Samsunspor'un morale ve paraya ihtiyacı var.. Futbolcuların transfer alacakları ödenmezken, takımın nasıl bir ruh hali içinde olacağını düşünmek dahi istemiyorum..

 

Burada en sevindirici olayların başında başarılı kalecimiz Furkan Köse'nin A2 Milli İnternational Challeng Trophy Turnuvasına dahil edildi. Bana göre az bile başarılı kalecimize. Milli takım Teknik direktörü Fatih Terim'in yerinde olsam onu Milli takıma mıknatıs gibi çekerdim.. Furkan'da o na layik olas gerek.. Yazımın sonlarına gelirken Samsunspor'un bu yükselen ateşini Samsun Şehri olarak birlik ve beraberlik içerisinde, Hayırlara vesile olması kaydıyla yanında olmanın en doğru şey olduğuna inanıyorum.. Markamız Samsunspor bu yaşadığı sıkıntıları çok çabuk atlatacağından şüphe duymuyorum.. Her Şey Büyük Samsunspor İçin..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR