Gereken Bir An Önce Yapılmalı..

Gereken Bir An Önce Yapılmalı..

 

Hepinizinde bildiği gibi Samsunspor Başkanı Emin Kar Başkanlık görevinden istifa etti. Ancak istifa'dan çok Başkan Kar'ın sadece Başkanlık görevinden istifa etmesi herkesi düşündürdü.. Öyleki Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir olay yine Samsunspor Camiasında yaşanmış oldu. Örneğin Teknik direktör istifa edince yanındaki yardımcı antrenörlerde otamatik olarak istifa etmiş olur.. Ancak Emin Kar'ın istifasında sadece Başkanlık görevi olması gerçekten bizleri şaşırttı. .

 

Kadıköyde oynanan final maçında taraftarımızın stadyuma alınmama cezası beni ne kadar şaşkına uğratmışsa bu olayda bir okdarda beni şaşırttı.. Aslında bu durumun böyle olacağı Samsunspor'un son kongresinden belliydi. Şehrin önde gelen Siyasetcileri ve İş adamlarının desteğini almayan Başkan ve Yönetimi bu ligde ne kadar başarılı olabilirdiki? Artık şapkamızı çıkartıp önümüze koyup ne yaptığımızı ve Samsunspor'un geleceğini düşünmek zorundayız..

 

İstifalardan da önemli olan bir husus ise Samsunspor'un halen kalıcı gelirlerinin olmaması.. Fuar içinde bulunan otopark yaz ayları hariç randuman vermiyor, Canik Belediyesinin altında bulunan kapalı otopark ise beklentilere hiç ama hiç karşılık vermedik.. Şunu çok net belirtmeliyimki Çarşamba'da bulunan parkomat'ın Çarşambaspor'a verilmesine herkes aşikar oluyosa Samsun'da bulunan parkomatlarından Samsunspor'a verilmesinde hiç bir sakınca yoktur..

 

Çok şey değil Sadece bu takımın hiç kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerinde durmasını istiyoruz.. Elbette reklam olsun forma, bilet gibi şeyler satılarak kulübe ek gelir olsun.. Ancak günü kurtaracak gelirlerle Samsunspor asla istediği noktaya gelemez.. Eski borçlarla birlikte tıpkı bir Maltayaspor, Kocaelispor, Diyarbakırspor ve Sakaryaspor gibi uçurumun kenarına gelir.. İşte o an herkesin canı yanar keşke böyle olmsayıdı denileri ancak iş işten çoktan geçmiştir... Bundan sonraki süreçler bize ne getirecek bilinmez ama Bir Sevdadır Samsunspor.. İyi günde'de kötü günde'de..! Esen Kalın..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit AYMAZ Arşivi
SON YAZILAR