FUTBOLA VİRÜS FRENİ

TFF.1.lig'de mücadele verecek olan Yılport Samsunspor ikinci hazırlık maçını virüs dolayısıyla oynayamadılar hafta içerisinde kendi tesislerinde deneyimli teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde hummalı bir şekilde çalışmalarına devam ettiler. 

Hafta içerisinde benim'de takip ettiğim antremanlar'da gayet diri ve azimli görünen Yılport Samsunspor 1922 Konyaspor çarşamba günü virüs testinden geçtiler takımların birinin sporcuları testi'nin pozitif çıkması sonucu maçın iptal olmasına neden oldu.

Böylece Yılport Samsunspor ne yazık ki 2. Hazırlık maçını oynayamamış oldu, önümüzdeki hafta'da kendi evinde oynayacağı Giresunspor maçı öncesi böyle olumsuzluklar inşallah yaşanmaz temennisin'de bulunuyorum.

Yılport Samsunspor bu sezon iyi bir kamp dönemi yaşadığı içindir ki futbolcular kondisyon yönünden iyi bir durumdalar. Ertuğrul Sağlam futbolcularını diri tutabilmek için Nuri Asan tesislerinde temposu yüksek antremanlar yaptırmaktadır, şayet haftaya oynanacak Giresunspor maçın'da bir aksilik çıkmaz ve maç oynanırsa Yılport Samsunspor böylece lige hazır hale gelmiş olacak. 

Bu sezon hedefte ve ufukta Süperlig görüntüsü ile sezona başlamak istiyorlar bende Gazetem adına 2020-2021 sezonun'da Yılport Samsunspor adına başarılar dilerim. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR