UZAKTAN EĞİTİM

Bir veli olarak yazmak isterim ki uzaktan eğitim için her öğrencinin koşulları elverişli değil, her öğrenci nin evinde internet bilgisayar maalesef ki yok ve bunu hepimiz gayet iyi biliyoruz. Fakat bu pandemi sürecinde verilmiş en doğru karardır uzaktan eğitim evet okulların açılmaması gerekliydi . 

Fakat bu sürecin böyle devam edeceği belli  iken gerekli önlemler alınabilirdi, örneğin evinde internet ve bilgisayar olan öğrenciler uzaktan eğitimle öğrenimine devam ederken imkanları olmayan öğrenciler normal eğitimlerine devam edebilirler miydi acaba diye düşünmedim değil.

Ya da bu süreçte mağduriyet yaşayan öğrenciler için bir b planı mutlaka uygulanmalı , mağduriyet ortadan kaldırılmalıdır. Maalesef ki ülkemiz de hala evinde internet olmayan vatandaşlarımız var durumu iyi olmayan velilerimiz hangi nedenle olursa olsun çocuklarının eğitimden mağdur olmasını istemese de yapacak pek de bir şey yok ellerinden gelen , bu çaresizliğe devlet büyüklerimizden bir düzenleme gelir belki ümidi içerisindeyim. 

Okuyan her çocuk büyüdüğünde aydın birer fert olarak çıkacaklar karşımıza , belki birer doktor belki hakim savcı olacaklar bunu şimdiden bilemeyiz ama mutlak ve mutlak her çocuk mutlaka okumalı , dönemin yaza denk gelmesi ile herkes kendini dışarı attı gezdi eğlendi şimdi ceremesini çocuklarımız çekiyor, lütfen daha duyarlı olalım bencilikten artık kendimizi kurtarmamız gerekmektedir. 

Bu hastalık çağımızın veba sı gibi hatta daha da korkunç kimse başına gelmeden fark edemiyor ne kadar tehlikeli bir hastalık olduğunu  mevlam artık kimsenin başına bu hastalığı bela etmesin inşallah.

Lütfen hepimiz kurallara uyalım mümkün olduğu kadar işimiz yoksa dışarı çıkmayalım veyahut çıkınca maske ve mesafe kuralına uygun hijyen kurallarına uyarak dışarda olalım fazla kalmayalım yine de çünkü bu süreç uzadıkça evlatlarımız geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimleri aksıyor lütfen unutmayın her çocuk uzaktan eğitim imkanına sahip değil ve kim bilir kaç öğrencinin geleceği ile oynanmış oluyor gereksiz dolaşan insanların yüzünden.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Filiz Yeni Arşivi
SON YAZILAR