ÇARŞAMBASPOR AFYON'DA GÜÇ DEPOLUYOR 

3.Grupta mücadele verecek olan efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor deneyimli teknik direktör Kenan Yelek yönetiminde Afyon'da güç depoluyorlar sabah ve akşam olmak üzere günde çift anteraman yapan yeşil beyazlılar zaman zaman tempo arttirarak çalışmalarını özveri içinde devam ediyorlar. 

Afyon kampında eski ve yeni futbolcular kaynaşma imkanı bularak uyum sorununu aşmaya çalışıyorlar takımda moral ve motivasyon tam, son olarak kadroya Muhammed Can özturk ve Mete gençle mukavele imzalayarak güçlerine güç katıyorlar. 

Yeşil beyazlı Çarşambaspor bundan öncede Serkan yılmaz, Kadir kahvecioğlu Cihan Karakuş, Metin Çörden, Kaan durak olmak üzere dış transferde gözle görülür kaliteli futbolcuları kadrosuna dahil ederek 3. Lig 3. Gurup'da güçlü bir kadro oluşturmuş oldular. 

Afyon kampında güç depolayan yeşil beyazlılar dayanıklılık agırlık ve kuvvet çalışarak günü tamamlıyorlar. Deneyimli teknik direktör  Kenan Yelek kamp bitiminde takımın kondisyon düzeyi üst seviyede olacağını söyledi kamp bir kollej havası içerisinde futbolcuların birbirleriyle olan arkadaşlıķ uyumu çok iyi olduğu görüldü. 

Kamp'da fulbolcularla beraber bulunan Çarşambaspor genel kaptanı Kadir Yücebaş futbolcular ile tek tek ilgilenerek onların isteklerini yönetime ve teknik heyete ileterek başarılı bir çalışma yapıyor. Çarşambaspor kulüp başkanı Özkan Yıldırım  Afyon kampının ahenk ve uyum içerisinde geçtiğini  belirterek bundan sonra yapacağımız hazırlık maçları ile daha'da güç kazanacağını ifade etti.

Bütün bu gelişmeler ışığı içerisin'de Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğanın takıma verdigi maddi ve manevi katkılarının büyük olduğunu belirtmek isterim.

2021 sezonun'da Çarşambaspor lig'de fırtınalar gibi esecek rakiplerinin korkulu rüyası olacaktır. Çarşambaspor'da hedef önce lig'de kalmak sonra'da şampiyonluğu kovalamak olacaktır.

HERŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR