BU PAZAR BAŞKA PAZAR

Devre arasında takımı güçlendiremeyen ve bir çok  eksikle İstanbul deplasmanında grubun liderini farklı deviren Samsunspor futbol otoritelerini şaşkına çevirdi. Nasıl şaşırmasınlar ki değil mi, özellikle Galatasaray desteğindeki Eyüpspor ! Kadrosunun tamamı zaten Süperlig patentli üst düzey oyunculardan kurulu Eyüpspor un en son transferleride, bir çok takımın radarında olan Mustafa Pektemek, Halil Akbunar, Melih Kabasakal dı. Samsunspor karşısında adeta şhov yapacaklardı ama maalesef karşılarında hiç beklemedikleri bir Samsunspor buldular. Çünki karşılarında, kalesinden forvetine, taraftarından teknik kadrosuna kadar bu maça hazırlanmış, adeta şartlanmış bir Samsunspor vardı. Bu galibiyetin mimarları futbolcularımızı, hiç birini ayırt etmeden canı gönülden kutluyorum bravo çocuklar harikasınız...
   Artık hiçbir şey eskisi gibi olmasın Hüseyin hocam. Yaydan çıkan ok gibi olalım. Bu Samsunspor u her maç böyle görmek istiyoruz. Gücümüzün artık bilincine varalım. Bu güç bu takımın ruhunda var. Yüksel başkanımızın da, bu maçın sonucunu iyi yorumlayıp takıma acil gerekli yıldız oyuncu takviyeleri yapması kaçınılmaz oldu. 
    Hakemler hakkında ön yargılarımız var adeta komplo teorilerimiz coşuyor. Tamam canımızın yandığı maçlarda oldu ama bazen çok abartıyor hakemleride etki altında bırakıyoruz. Bu kadar bıçak sırtı bir maç ancak bu kadar güzel yönetilir bravo Gürcan Hasova.
    Böyle güzel bir pazar gününü yaşamayalı çok olmuştu. Ne kadar mutluyuz anlatılmaz. Zira maçtan önce başka inanılmaz büyük bir mutluluk daha yaşadık. Samsunspor basketbol takımımız da grubun liderini 79-75 yenip, bizleri futbol maçına adeta mutluluk sarhoşu uğurlamıştı. Onlarada ne kadar teşekkür etsek az. 
    Pazar günü saat 20:00 da kolay gibi görünen Erzurumspor u konuk ediyoruz. Düşme potasının hemen üzerinde, son maçınıda kaybederek iyice bunalıma girmiş Erzurumspor çok dikkat edilmesi gereken bir takım. Bence maça hiç olmadığı kadar asılacaklar. Anlamsız bir sürprize gerek yok. Aynı ağırlığımızla bu maçıda sorunsuz atlatıp, peşimizdeki grup ile artık puan farkını açalım..Mutluluk yakın
    Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR